Noi restricții de trafic în Iosefin: Se închide Podul Eroilor!

La o săptămână de când au fost instituite restricții pe Podul Dragalina, se închide și Podul Eroilor. Cele două intra în șantier, fiind extinse la patru benzi. Ordinele de începere a lucrărilor au fost date la finele lunii aprilie.

„Direcţia Edilitară din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara anunţă că de vineri, 1 iunie, se va închide total circulaţiei Podul Eroilor, în vederea realizării lucrărilor de reabilitare. Restricţia va fi valabilă până la stabilirea de noi reglementări de către Comisia de circulaţie”, au anunțat, joi, reprezentanții PMT. Șantierele de extindere la patru benzi a podurilor Dragalina și Eroilor au ordine de începere a lucrărilor date încă de la finele lunii aprilie. Pe 24 mai au fost instituite restricții de trafic și pe Podul Dragalina, unde a fost oprită circulația tramvaielor, care nu mai ajung acum la Gara de Nord.

Cele două poduri vor fi în șantier până anul viitor. La Podul Dragalina, licitația a fost adjudecată de SC Tehnodomus din Arad, la o sumă de 7,2 milioane de lei, cu tot cu TVA. Durata contractului este de 10 luni, de la data semnării ordinului de începere a lucrărilor. La Podul Eroilor, executant este asocierea Super Construct – Pod Construct, la un preț de 4,135 milioane de lei, cu tot cu TVA. Cea mai mare parte a banilor vine de la guvern, prin PNDL II. „În urma expertizei tehnice s-a constatat: starea necorespunzătoare a elementelor de rezistenţă care susţin calea, a infrastructurii şi a aparatelor de reazem; degradări ale malurilor şi modificări de albie; degradări în zona carosabilă şi trotuare. Datorită faptului că traficul care se desfăşoară este foarte intens, este necesară mărirea numărului benzilor de circulaţie, executarea pistelor de biciclişti şi modernizarea trotuarelor”, se preciza în HCL prin care a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru aceste lucrări.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

2 comentarii pentru acest articol

Ionitza a spus: (May 31st, 2018 at 16:06 )

Dacă ALDERobu ar avea cu adevărat cojones. ar închide toate podurile peste Bega, ar bloca pasajele, ar așeza vaporetto la intrarea canalului și la ieșirea lui, ca să nu intre drakerele vikingilor, ar bloca cu statuile din Parcul Alpinet intrările mari în oraș, stăvilind năvala hani tătarilor din Oltenia și Modova, putând astfel continua netulburat tocarea nervilor locuitorilor din interiorul cetății. De pe un mal pe celălalt al Canalului Bega vor putea fi folosite pentru transportul urgent al locuitorilor mici plute confecționate din peturi colorate, național/tricolor/liberale, și podețe chinezești confecționate din rățuște din plastic ușor, galbene, gonflabile.

 
anteconbega a spus: (June 2nd, 2018 at 11:39 )

Ce mai, edilul băşcălie!

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

dn6

Cozi kilometrice pe DN6, între Domașnea și Buchin. Se lucrează și în următoarele 2 săptămâni

Răbdare – de asta aveți nevoie dacă, în această perioadă, trebuie să circulați pe DN6, între Cornea și Caransebeș. Se lucrează pe tronsonul Buchin – Domașnea și, pe anumite porțiuni, se circulă pe un singur fir. Așteptarea poate dura și 20 de minute.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cozi kilometrice pe DN6, între Domașnea și Buchin. Se lucrează și în următoarele 2 săptămâni

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com