Teoria constipatiei

*** Hitler a decis, în anul 1940, ca fiecare soldat german să aibă în raniţă câte o femeie gonflabilă, pentru a nu mai merge la damele de companie din Paris.
Deci cam ăsta-i prototipul übermädchen: tăcută, mignonă, supusă şi obsedată sexual. Dacă-i mai adăugau şi-o scrumieră, ieşea femeia perfectă!
*** Ştirea următoare mă face să cred că sandalele au fost inventate de cineva căruia-i tot rămâneau mici pantofii în copilărie şi când s-a făcut mare le-a tăiat şpiţul: un deputat a iniţiat un proiect legislativ care să oblige fabricanţii de haine să aplice etichete mai moi în interiorul hainelor, cele existente în prezent zgâriind prea tare. Surprinzător, proiectul a fost respins de Comisia Juridică din Senat.
Ceea ce cred că deranjează la cămășile astea scumpe este nu atât faptul că eticheta e tare. ci că e prinsă pe interiorul gulerului și nu se vede firma producătoare, aşa că nu mai pot fi epataţi alegătorii. Mă mir că nu le-a trecut prin cap să poarte cămăşile pe dos- așa s-ar vedea eticheta și nici n-ar mai fi acuzaţi de reclamă mascată pe la tocşourile televizate.
*** Imaginea lucrurilor pe care le vedem este controlată de o zonă a creierului aflată în spatele ochilor, denumită „cortex orbito-frontal”. Această parte a creierului se activează ori de câte ori vedem ceva frumos, ţinând cont de gusturile noastre în acest domeniu. „Dacă ar fi să ţinem cont de gusturile fiecăruia dintre noi, atunci aproape orice se poate considera artă”, spune Semir Zeki, coordonatorul studiului din Daily Mail.
Ei, acum capătă substanţă şi zicala neaoşă conform căreia nu te poţi … în gustul omului. Dar uneori merită încercat, aş adăuga eu.
*** Cu femeile nicicum nu-i bine: dacă te uiţi eşti ţăran, dacă nu te uiţi ești homist. Ei uite, holbatul n-o fi frumos, dar e sănătos: bărbaţii trecuţi de vârsta de 40 de ani care petrec zece minute pe zi admirând cupele generoase ale bustului feminin sunt mai sănătoşi chiar şi faţă de cei care merg regulat la sală, spune gerontologul Karen Weatherby, autoarea studiului publicat în New England Journal of Medicine. Cei care au desfăşurat această activitate au avut tensiunea mai mică şi bătăile inimii regulate, având un risc scăzut de a dezvolta boli coronariene.
Sănătatea, am mai spus, și dacă n-am spus, repet, merită orice sacrificii! Eu pentru sănătate mi-aş da şi viaţa!
*** O britanică a trecut printr-o experienţă traumatizantă care a ajutat-o însă să-şi schimbe viaţa în bine. Tânăra a slăbit nu mai puţin de 50 de kilograme, după ce un hoţ a făcut-o „vacă grasă” pentru că nu îi ajungea frânghia să o lege.
Dacă vrea să-şi păstreze greutatea trebuie să-şi pună urgent gratii la geam, fiindcă, dac-o mai vizitează hoţul, acum poate să-i spună, lejer, „slăbătură ordinară”, declaşând, din nou, o criză dismorfică.
*** Un pahar de lapte poate conţine până la 20 de feluri diferite de analgezice, antibiotice şi hormoni de creştere.
Nu-i nimic, adăugăm creşterii nişte kile pe măsură, fincă şamponul şi cremele de faţă îngraşă, arată un studiu recent al oamenilor de ştiinţă de la Mount Sinai Medical Center din New York.
*** Angajaţii unei firme plătite de Consiliul Judeţean Hunedoara au distrus o parte din situl dacic de la Sarmizegetusa. pentru a construi o parcare de 3.000 de metri pătraţi, destinată, paradoxal, vizitatorilor.
Oricum, marea majoritate a turiştilor români nici nu vor ieşi din parcare, preferînd să se uite la ce maşini mai are lumea.
*** Apropo de mașini: pentru că nu mai au bani, unii posesori de mașini scumpe, cumpărate în anii trecuţi, circulă mai rar sau deloc, fiindcă nu mai au bani de benzină.
Şi care-i problema? Câtă vreme mai merge bateria, le pot folosi pe post de casetofon. Cu sonorul la maximum şi cu uşile deschise, bineînţeles, ca să ştie vecinii că au mașină.
*** Un grup de cercetători de la Universitatea Osaka a modificat genetic şoareci astfel încât să poată cânta precum păsările, informează duminică Kyodo.
Am văzut de curând, pe net, o mâţă care lătra ca un câine. Daţi aici un search, dacă nu credeţi: http://www.mediafax.ro/life-inedit/pisica-latra-un-video-care-a-facut-2-7-milioane-de-accesari-8384026 .
Acum şoarecii ciripesc, mâine-poimîine va zbura porcu’, mi-e şi frică să mă gândesc ce-ar putea face peştii prin apă.
*** O bunicuţă din Germania spune că viaţa ei e mai frumoasă, mai bună, şi chiar se simte mai sănătoasă de când a renunţat la bani, în urmă cu 15 ani.
Și eu aș putea renunţa la bani. Mai greu mi-ar fi să renunţ la produsele pe care le-aș putea achiziţiona cu ei.
*** Există un mit potrivit căruia bărbaţilor nu le place să fie îmbrăţişaţi, dar acest lucru nu este adevărat, potrivit unui studiu recent care arată că, pentru a fi fericiţi într-o relaţie, bărbaţii nu au nevoie de sex, ci de tandreţe, de cât mai multe îmbrăţişări şi săruturi.
Care, în cele din urmă, tot la sex duc, așa că n-are rost să mai pierdem vremea.
*** Un bărbat din Germania a ajuns captiv într-o închisoare de femei. „Norocul” său a fost că primarul localităţii se afla în apropiere şi i-a auzit strigătele disperate după ajutor. Acesta a chemat imediat poliţia, care l-a eliberat pe nefericitul plimbăreț.
Asta chiar e culmea nedreptăţii, să i se îndeplinească unui fraier speriat de bombe rugăciunile intime a milioane de bărbaţi!
*** Unul din cinci adolescenţi nu poate citi corect. Restul probabil nu ştiu să scrie, dar se rezolvă totul prin emoticoane. Nu vi se pare că din ce în ce mai multă lume râde, plânge sau se-mbufnează exact ca omuleţii din messenger?

Aveţi grijă până săptămâna viitoare, viaţa dăunează grav sănătăţii!

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

orwo a spus: (iulie 17th, 2011 at 10:23 )

interesanta insiruirea de stiati ca…..apropo ce mai faci?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, ce se va desfășura în premieră, la Timișoara, în Iulius Town. În cadrul competiției vor fi prezenți 150 de sportivi din România, Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Nord Macedonia, Albania și Croația, care își vor  demonstra abilitățile. Concurenții vor participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara
Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea populației din sistemul de termoficare al orașului. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor exterioare. Încălzirea va fi oprită cel târziu luni dimineața, dar parametrii de furnizare vor fi reduși progresiv în aceste zile. ”Având în vedere temperaturile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara
Top