CONVOCATOR Nr. 59/02.04.2013 al Adunarii Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217, întrunit în şedinţă în data de 02.04.2013, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor în baza art. 19 alin. (1) lit. y din H.G. 1096/2008, la data de 09.05.2013, ora 1000, la sediul S.N. ,,Aeroportul Internaţional Timişoara –Traian Vuia” S.A., com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timiş, cu următoarea ordine de zi:

  1. Aprobarea de către Adunarea Generală a Acţionarilor a garantării unui credit contractat de la PIRAEUS BANK de către S.C. Albix S.R.L. în vederea derulării contractului nr. 12.055/12.10.2012-“Lucrări privind reparaţii curente la pista de decolare/aterizare”, cu un numar de 60 bilete la ordin în valoare totală de 13.218.671 lei la care se adaugă TVA, astfel: 10.408.671 lei c/v lucrări + 2.810.000 lei cheltuieli de finanţare, fără a se mai solicita alte garanţii  de către banca finanţatoare.
  2. Împuternicirea domnului Idolu Iulian Daniel pentru a semna în numele acţionarilor procesul-verbal al şedinţei şi hotărârile Adunării Generale a Acţionarilor.
  3. Împuternicirea secretarului Adunării Generale a Acţionarilor, Meuţă Cristina Eva, pentru a indeplini formalităţile de înregistrare a menţiunilor corespunzătoare la Oficiul Registrului Comerţului de pe langă Tribunalul Timiş si de publicare a prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României partea a IV-a, in conformitate cu art. 17 din alin. (5) din Statutul Societatii (HG 1096/2008).

Accesul acţionarilor se face pe baza procurii speciale sau a mandatului, în cazul reprezentanţilor legali.

Conform art. 14 alin. (6) din Statutul Societatii, dacă în data de 09.05.2013 Adunarea Generală Ordinară A Acţionarilor nu poate lucra din cauza neîndeplinirii condiţiilor de cvorum, respectiv prezenţa acţionarilor care să deţină cel puţin 51% din numărul total de drepturi de vot, adunarea ce se va întruni la o a doua convocare la data de 13.05.2013, ora 1000 poate să delibereze asupra punctelor de pe ordinea de zi a celei dintâi adunări, indiferent de cvorumul întrunit, luând hotărâri cu majoritatea voturilor exprimate.

Membru al Consiliului de Administraţie
şi Director General al S.N. AIT-TV S.A.
Idolu Iulian Daniel

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Fresh Kebab

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Heraeus
Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Dezastru la CNAIR: zero pe linie in 2017, la autostrazi, drumuri nationale, variante ocolitoare

Nimic. Zero kilometri de autostradă, centură sau drum național. Acesta este bilanțul de final de an al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru 2017. Asociația Pro Infrastructură cere ministrului Transportului să dea afară incompetenții din CNAIR și să aducă oameni care să mai salveze ceva, măcar în ceasul al 12-lea.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dezastru la CNAIR: zero pe linie in 2017, la autostrazi, drumuri nationale, variante ocolitoare

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Nimic. Zero kilometri de autostradă, centură sau drum național. Acesta este bilanțul de final de an al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru 2017. Asociația Pro Infrastructură cere ministrului Transportului să dea afară incompetenții din CNAIR și să aducă oameni care să mai salveze ceva, măcar în ceasul al 12-lea.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dezastru la CNAIR: zero pe linie in 2017, la autostrazi, drumuri nationale, variante ocolitoare
Vineri, 15 decembrie 2017, ora 12:00, în cadrul manifestărilor prilejuite de aniversarea Revoluției de la Timișoara, Lucian-Vasile Szabo va lansa volumul Mass-media timișoreană în revoluție și după. Volumul apare la editura Memorialul Revoluției 1989. „Scopul acestui volum este de a evidenția modul cum mișcările revoluționare declanșate la Timișoara în decembrie 1989, răspândite apoi în alte câteva...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucian-Vasile Szabo, lansare de carte la Orizont
Timișoara e mai aproape de un bulevard care să poarte numele Regelui Mihai I. Solicitarea lui Flavius Boncea a devenit oficial expunere de motive pentru un proiect de HCL, fiind depusă de consilierul local Sorin Gabriel Ionescu. O puteți susține, trimițând mesaje către primărie, pentru ca schimbarea să intre cât mai repede pe ordinea de zi.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sustineti propunerea ca Bd. Republicii sa devina Bd. Regele Mihai I. Motivatia a fost inregistrata oficial la PMT
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top