CONVOCATOR Nr. 59/02.04.2013 al Adunarii Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217, întrunit în şedinţă în data de 02.04.2013, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor în baza art. 19 alin. (1) lit. y din H.G. 1096/2008, la data de 09.05.2013, ora 1000, la sediul S.N. ,,Aeroportul Internaţional Timişoara –Traian Vuia” S.A., com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timiş, cu următoarea ordine de zi:

  1. Aprobarea de către Adunarea Generală a Acţionarilor a garantării unui credit contractat de la PIRAEUS BANK de către S.C. Albix S.R.L. în vederea derulării contractului nr. 12.055/12.10.2012-“Lucrări privind reparaţii curente la pista de decolare/aterizare”, cu un numar de 60 bilete la ordin în valoare totală de 13.218.671 lei la care se adaugă TVA, astfel: 10.408.671 lei c/v lucrări + 2.810.000 lei cheltuieli de finanţare, fără a se mai solicita alte garanţii  de către banca finanţatoare.
  2. Împuternicirea domnului Idolu Iulian Daniel pentru a semna în numele acţionarilor procesul-verbal al şedinţei şi hotărârile Adunării Generale a Acţionarilor.
  3. Împuternicirea secretarului Adunării Generale a Acţionarilor, Meuţă Cristina Eva, pentru a indeplini formalităţile de înregistrare a menţiunilor corespunzătoare la Oficiul Registrului Comerţului de pe langă Tribunalul Timiş si de publicare a prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României partea a IV-a, in conformitate cu art. 17 din alin. (5) din Statutul Societatii (HG 1096/2008).

Accesul acţionarilor se face pe baza procurii speciale sau a mandatului, în cazul reprezentanţilor legali.

Conform art. 14 alin. (6) din Statutul Societatii, dacă în data de 09.05.2013 Adunarea Generală Ordinară A Acţionarilor nu poate lucra din cauza neîndeplinirii condiţiilor de cvorum, respectiv prezenţa acţionarilor care să deţină cel puţin 51% din numărul total de drepturi de vot, adunarea ce se va întruni la o a doua convocare la data de 13.05.2013, ora 1000 poate să delibereze asupra punctelor de pe ordinea de zi a celei dintâi adunări, indiferent de cvorumul întrunit, luând hotărâri cu majoritatea voturilor exprimate.

Membru al Consiliului de Administraţie
şi Director General al S.N. AIT-TV S.A.
Idolu Iulian Daniel

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Timisoara 2021

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

CCIAT

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Există de ceva vreme în mediul virtual, dar a făcut pasul spre lumea reală. Partidul Banatul a fost înființat oficial și figurează acum în Registrul Partidelor Politice din România. În curând vor fi făcute publice programul și felul în care se pot înscrie cei interesați.
Citeşte tot articolul Citeste articolul S-a înființat oficial Partidul Banatul
Podul Jiul are toate avizele necesare, așa că Primăria Timișoara poate da drumul la proiectul tehnic și, ulterior, la licitația de execuție. Nicolae Robu pare să fi fost greșit informat de subordonații săi, pentru că spune că nu există acord de la Monumente, fiind solicitată o modificare de arhitectură. Podul a primit însă undă verde.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Podul Jiul are OK  și de la Monumente,  deși Robu spune că s-au cerut modificări de arhitectură
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com