Stirile din ziua: 14 octombrie 2015

Proiectul de metrou din Timișoara are bani alocați pentru studiu de fezabilitate

Inca un pas spre… metrou! Planuri pentru un tunel de peste 10 kilometri pe sub Timisoara

Visul primarului Nicolae Robu de a avea la Timișoara metrou începe să prindă contur. Consilierii locali au pe ordinea de zi a plenului de vineri un proiect privind aprobarea studiului de prefezabilitate „Reconfigurarea traseului de cale ferată pe teritoriul municipiului Timişoara prin introducerea liniilor CF în subteran”.

Terasa din Parcul Alpinet, ilegala, amendata si… in picioare, fara griji! / FOTO

N-a respectat suprafața, n-a respectat proiectul cu care a câștigat licitația și încă nu e demolată! Este vorba despre așa-numita terasă sezonieră din Parcul Alpinet, deținută de o firmă a cunoscutului bucătar italian Antonio Pasarelli și construită pe lângă lege. Confirmă ilegalitatea un control făcut de Direcția de Urbanism.

Proiect anti-paranghelii in CL: Politia Rutiera si drumarii sunt ultima solutie

Vor să-și etaleze bolizii și tupeul pe străzile Timișoarei? Doar cu aviz de la Comisia de circulație a primăriei, nu numai de la cea de ordine publică! Un proiect de hotărâre de consiliu local încearcă să mai pună o piedică în calea nunților și înmormântărilor țigănești care blochează Timișoara în fiecare vară.

jimbolia

Incep lucrarile la Inelul IV: E prioritar, mai ales ca preia o parte din treaba soselei de centura

Alt șantier va fi deschis în perioada următoare în Timișoara: este vorba despre amenajarea a 1,6 kilometri de drum, parte a Inelului IV de circulație, pe sectorul strada Măcin – strada Constructorilor. Aici vor lucra trei dintre firmele care au executat pasajul Michelangelo.

Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri sub 3D (cronică de film)

La Cinema City rulează zilele acestea o nouă ecranizare a celebrei povestiri „Peter Pan”, scrisă de J. M. Barrie în 1904. Scenariul trece pe lângă povestea cunoscută a lui Peter Pan preluând din mers pirații, zânele și băștinații și amestecându-i într-o poveste asemănătoare, dar nu la fel. Filmul mizează foarte mult pe efectele 3D, de

Ba pleaca, ba sta! Ioan Sorincau, primarul din Mosnita Noua, a facut pace cu PSD

Întâi renunți la toate funcțiile deținute în partid, apoi, în câteva săptămâni, ajungi vicepreședinte! E „rețeta” primarului din Moșnița Nouă, Ioan Sorincău, care este acum unul dintre cei 23 de vicepreședinți ai PSD Timiș. Sorin Grindeanu spune că oricum edilul avea doar nemulțumiri administrative.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Parcului (p), Teilor (p), orele 9 – 18; Giarmata Vii – str. Înfrățirii, Viorelelor (p), Magnoliei (p), Izlaz, Bisericii, Parcului (p), orele 9 – 18; Dumbrăvița – str. Pelicanului, Albatrosului, Ciocârliei, Privighetorii, Berzei, Rândunicii, Berlin, orele 9 – 18; Sânnicolau Mare – Linzer

Top