Ludovic Mardari, ales in unanimitate presedinte al PRM Timis

Fostul deputat Ludovic Mardari a fost ales, cu unanimitate de voturi, preşedintele PRM Timiş. Peremiștii se pregătesc acum de congresul de la Alba Iulia, după care se vor ocupa de reconstrucția partidului.
ludovic mardari

Din cei 113 delegaţi convocaţi la alegerile PRM s-au prezentat 95 și toți au votat în favoarea aceleiași persoane. Ludovic Mardari a fost ales cu o majoritate covârșitoare. Prim-vicepreşedintele PRM Timiş a fost ales inginerul Vasile Dumitrescu. Tot atunci s-a stabilit şi noul Biroul Executiv al PRM Timiş, format din 19 membri. Cu câteva zile înainte de alegeri, fostul lider al PRM Timiş, doctorul Livius Ţîrnea, a fost revocat din funcţie.

„Nu va fi uşor să încercăm să reclădim ce s-a stricat în ultimii 12 ani. Trebuie prima oară să mergem la congresul naţional de la Alba Iulia, pe 27 iulie. PRM Timiş va participa cu 30 de delegaţi. După alegerile naţionale ne vom implica în primul rând pentru refacerea structurilor de partid din Timiş. Vrem ca în aproape toate localităţile din judeţ să avem organizaţii. Sper la relansarea partidului şi la creşterea lui”, ne-a declarat Mardari. Doar 21 de preşedinţi de filiale PRM Timiş – din 31 câte organizaţii mai există – au fost prezenţi la alegerile judeţene. La alegerile PRM de la Timişoara au asistat și doi din cei trei lideri care formează triumviratul ce conduce acum PRM: Gheorghe Funar şi Ioan Bâldea.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

11 comentarii pentru acest articol

Costica a spus: (iulie 22nd, 2013 at 20:12 )

PRM fara Vadim nu va exista, deci Mardare o sa se dea cu capul de toti peretii cum si-a mai dat el cand nu era presedinte de partid.
MARDARE este cel mai tampit om pe care l-am vazut vreodata si escroc,pe alnga ca nu a facut nimic cat a fost deputat,mosul vrea sa se ridice tare.Nu Vadim este vinovat de 2% si oameni ca Ludovic Mardari si se mai stiu ei care.

Mircea a spus: (iulie 22nd, 2013 at 20:15 )

de ce Mardari si nu un tanar?de ce promovam mosnegaraia care au fost la pure si nu au facut nimic

cristi d a spus: (iulie 22nd, 2013 at 21:35 )

PRM-ul e pe drumul cel bun!

bandi a spus: (iulie 22nd, 2013 at 23:20 )

Pe langa retardatul de Tarnea asta e vis. Dati-l afara din partid pe doctorul nebun

Dr. Livius Tirnea a spus: (iulie 23rd, 2013 at 00:28 )

Nu stiu cine este acel Costica din primul comentariu, dar este foarte urat ce a scris. Nu pot fi de acord cu asa ceva. Nu pot sa uit ca in campania de parlamentare am colaborat foarte bine cu domnul Mardari, dar el a ales un alt drum, acela de detasare totala de presedintele Vadim (cel care l-a facut parlamentar, cel care nu mai departe de 3-4 luni in urma ii publica 4 articole in Ziarul Tricolorul la rubrica Editorial, adica la loc de cinste). Cu asa ceva nu pot fi de acord. Daca ramanea de partea buna a baricadei, adica langa adevaratul PRM si presedintele acestuia (tocmai reconfirmat in congresul din 20 iulie de la Bucuresti de cca. 1300 participanti), probabil ca tot singur ar fi candidat, pentru ca mi-am dat seama cu cata ardoare isi dorea acea functie si probabil l-as fi lasat sa-si indeplineasca visul. In orice caz, pentru spalarea imaginii presedintelui Vadim in cadrul filialei Timis, care am inteles ca a fost serios patata in cadrul „Conferintei Judetene”, trebuie sa-i dau cuvantul chiar presedintelui Vadim:

La ora nouă L-au urcat pe cruce
la ora trei a prânzului S-a stins
femeile plângeau să se usuce
când sufletul spre slavă s-a desprins

Nu cred că ştiţi, dar îngerii filmară
întreaga săptămână de dureri
icoanele sunt fotograma clară
a filmului păstrat acum în cer

Azi Tatăl m-a chemat să mi-L arate
la Presa de Ulei, în Ghetsimani
oh, cât de vii sunt patimile toate
deşi trecut-au 2000 de ani!

Intrăm în Sala Gazzit, la sinedrii
apoi urcăm Golgota printre spini
furtuni de păsări se rotesc prin cedri
o larmă surdă fierbe sub măslini

Întâiul cui străpunge palma dreaptă
şi osul fraged crapă ca un crin
dar Mieluşeaua ştie ce-o aşteaptă
din gura Sa n-auzi nici un suspin

Înalţă unii crucea cu odgoane
ca pe-un catarg al navei creştineşti
Pillat îşi spală mîinile romane
parc-ar ploua cu pâine şi cu peşti

Întunecată-i bolta, fulgerează
trec în galop mari herghelii de cai
femeile cernite stau de pază
să-I fie mai uşor lui Adonai

Iisus zâmbeşte trist, Îi este sete
iar straja de-i zicea quaternion
în suliţi Îi înalţă un burete
plin de oţet şi apă din Hebron

Înmărmurit privesc aceste scene
le frunzăresc din nou, ca un ateu
şi-n rîndul gloatei iscariotene
ce văd acolo, Doamne? Sunt chiar eu!
La rădăcina crucii sângerate
cu piatra-n mână şi ocara-n glas
înveşmântat în falduri de păcate
eu stau cu toţi tâlharii la taifas

L-am biciuit, I-am pus pe frunte spinii
întâiul cui tot eu l-am detunat
la gropile cu lei am dat creştinii
şi sfintele basilici le-am prădat

Aflat mereu în fruntea prigonirii
am fost acolo când L-au răstignit
dar cu un strigăt peste legea firii
El ne-a iertat pe toţi când a murit

El ne-a iertat atunci, şi ne mai iartă
în fiecare zi, din veac în veac
împărtăşim cu El aceeaşi soartă
Iisus, averea omului sărac…

Corneliu Vadim Tudor

Dr. Livius Tirnea a spus: (iulie 23rd, 2013 at 00:35 )

Pentru corecta informare a cititorilor dumneavoastra (oare de ce adevaratul PRM este boicotat de presa ?) De la Congresul PRM de la Bucuresti, la care au participat cca. 1300 membri de partid, mass-media nu a preluat imagini si nu a comentat nimic. Au inghitit galusca (daca erau sub 500 membri, eram prezenti pe toate posturile TV si s-ar fi spus ca acestia sunt singurii adepti ai lui Vadim). Pot sa fac de pe-acum un pariu (matematic se va intampla asa): „congresului” PRM de la Alba-Iulia ii vor fi alocate spatii ample, cu interventii in direct din jumatate in jumatate de ora.

COMUNICAT DE PRESA (trimis dar nepublicat de presa locala)

Sâmbătă, 20 iulie a.c., s-a desfăşurat, la Complexul ROMEXPO, din Capitală, Plenara Consiliului Naţional al Partidului România Mare. În urma propunerilor făcute de participanţi, şi cu votul membrilor Consiliului Naţional, s-a desfăşurat şi Congresul P.R.M.
Au fost prezenţi membrii Consiliului Naţional aleşi la Congresul al V-lea al partidului, delegaţi mandataţi de Consiliile Organizaţiilor Judeţene ale formaţiunii noastre, invitaţi din toată ţara, precum şi membri ai Filialelor PRM Bucureşti. Sala de 1.200 de locuri s-a dovedit a fi neîncăpătoare.
Ordinea de Zi, propusă şi aprobată în unanimitate de membrii Consiliului Naţional, a fost următoarea:
1. Măsuri organizatorice – completarea Consiliului Naţional, a Comitetului Director şi a Biroului Permanent cu membrii propuşi de Filialele Judeţene P.R.M;
2. Raport prezentat de dl. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European;
3. Luări de cuvânt ale participanţilor;
4. Stabilirea unor strategii şi programe de măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii Departamentului Organizatoric şi a Filialelor Judeţene.
În încheiere, Congresul a aprobat toate hotărârile luate de Biroul Permanent, Comitetul Director şi Consiliul Naţional. Congresul a acordat, în unanimitate, un vot de încredere preşedintelui partidului, Consiliului Naţional, Comitetului Director şi Biroului Permanent. Lucrările Congresului s-au desfăşurat sub două sloganuri:
România Mare
Nu e de vânzare
şi
PRM e peste tot!
Jos Regimul mafiot!

Preşedintele interimar al PRM Timiş, dr. Livius Ţîrnea a devenit membru al noului Birou Permanent („echipa preşedintelui”).

BIROUL DE PRESĂ AL PRM TIMIŞ

INFORMATUL a spus: (iulie 23rd, 2013 at 08:53 )

Mă Costică, fă lampa mai mică şi ascultă ce-ţi zic eu: tinereţea în sine nu este o calitate. După părerea ta ar trebui să punem preşedinţi de partide pe cei de la grădiniţe. Referitor la activitatea în Parlament a lui Mardari, intră pe Google, scrie Mardari Ludovic şi dă cele mai multe căutări. Vei fi şi tu un om informat. Atenţie, să nu scri cumva Mardare că-ţi apare altceva.

bela kun a spus: (iulie 23rd, 2013 at 08:56 )

Asta era visul nostru de maghyari comunisti,Lajos Mardari presedinte P R M.Facem un alianta cu U D M R si tot romani batem la el acasa.Avem si Funar Gyury cu noi,mergem la Alba Iulia si mai spanzuram un date pe Iancu avram.Mardari propus un nou lozinca:Elore{inante} tovarasi.Primim in P R M toti fosti „studenti”,clegi de la Istfan (stefan) Gheorghiu.Inscrierile se face cu prioritate la tov.Dumitrescu

viva Romania Mare! a spus: (iulie 23rd, 2013 at 16:42 )

D-le.Tirnea,ultima strofa nu este valabila la Vadim.Lumea doreste ceva nou,ceva bun,ceva frumos,etc.Nu un om care injura,ca la usa cortului pe ecranele tv.Apropo de ziarul Romania Mare si Tricolorul,80% din articole sunt scrise cu injurii la adresa diverselor persoane,bune sau rele.D-le.dr.Tirnea,este normal asa ceva la o persoana care se doreste presedinte de stat???Dreptate nu se face cand injuri pe toata lumea din jurul tau.

anti betivi a spus: (iulie 23rd, 2013 at 16:48 )

Mesaj pt.Costica:mergi in primul birt si mai bea o sticla.

attila a spus: (iulie 23rd, 2013 at 17:01 )

Bela Kun!Horthy este pe urmele tale!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho timisoara

Cele mai citite articole


Aconnect - Digitalizam Romania

Administratie vezi arhiva Administratie

colterm

Soluție pentru ținerea Colterm-ului în viață. Căldura și apa caldă vor veni pe țeavă după semnarea unui ”concordat preventiv”

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz a prezentat un plan care ar trebui să ducă la revigorarea situației Colterm sau cel puțin la oferirea unei siguranțe mai mari pentru consumatori și pentru societate. Îngropată în datorii, Colterm ar urma să intre într-un proces cu un nume extrem de neprietenos, tehnic, care să îi asigure revenirea pe linia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Soluție pentru ținerea Colterm-ului în viață. Căldura și apa caldă vor veni pe țeavă după semnarea unui ”concordat preventiv”
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Iulius Town Winter Sale
Iulius Town Winter Sale

Sport vezi arhiva Sport

Ripensia amical

Trei din trei pentru Ripi! Divizionara secundă a trecut, de această dată mai greu, de o echipă din Liga 3

După 5-1 şi 8-1 cu Fortuna Becicherecu Mic respectiv Avântul Periam, Ripensia a trebuit să transpire astăzi mai mult la Urseni, pentru a trece de o nouă echipă din Liga 3, una cu mari şanse la promovare, Crișul Chișineu Criș. A fost 4-3 pentru timişeni, după 3-2 la pauză. Partida a fost echilibrată, cu un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei din trei pentru Ripi! Divizionara secundă a trecut, de această dată mai greu, de o echipă din Liga 3
dermaskin-orizontal

Social vezi arhiva Social

Muzeul National al Banatului

Economic vezi arhiva Economic

aeroport terminal

Terminalul sosiri externe de la Aeroportul Timișoara, aproape de finalizare. Se caută firmă pentru conectarea cu parcările și clădirile din jur

Finalizarea lucrărilor la noul Terminal sosiri externe al Aeroportului Internațional Timișoara se apropie de final, a anunțat societatea care îl operează. Acum a fost lansată licitația care va desemna o firmă care se va ocupa de realizarea conectării Terminalului, cu clădirile din jur, dar și cu infrastructura rutieră și parcările din cadrul aeroportului. Pe SEAP...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Terminalul sosiri externe de la Aeroportul Timișoara, aproape de finalizare. Se caută firmă pentru conectarea cu parcările și clădirile din jur

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV), în ultimele 24 de ore au fost imunizate 42.326 de persoane, dintre care 16.608 la rapel. Numărul total al românilor imunizaţi a ajuns la 513.429, dintre care 57.275 au fost vaccinaţi de două ori. Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste o jumătate de milion de români, vaccinaţi împotriva coronavirusului
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz a prezentat un plan care ar trebui să ducă la revigorarea situației Colterm sau cel puțin la oferirea unei siguranțe mai mari pentru consumatori și pentru societate. Îngropată în datorii, Colterm ar urma să intre într-un proces cu un nume extrem de neprietenos, tehnic, care să îi asigure revenirea pe linia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Soluție pentru ținerea Colterm-ului în viață. Căldura și apa caldă vor veni pe țeavă după semnarea unui ”concordat preventiv”
2.867 de misiuni au fost desfășurate de efectivele Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara în cursul anului 2020, în creștere cu peste 40 % față de anul anterior. Specificul anului 2020, cu un puternic impact în plan social, datorat situației generate de răspândirea SARS-CoV-2, a influențat semnificativ situația operativă din zona de competență a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mii de acțiuni și de amenzi. Bilanțul activităţii desfășurate de jandarmii timișoreni anul trecut
În judeţul Timiş există azi opt focare de coronavirus aflate în supraveghere epidemiologică, transmite Direcţia de Sănătate Publică. Focarul nou a apărut la Secția Interne a Spitalului Municipal din Lugoj. Focarele active sunt la: CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REABILITARE NEUROPSIHIATRICĂ SINERSIG– 32 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere CĂMIN PRIVAT PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE DUMBRĂVIȚA –...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nou focar de covid în Timiș, la Spitalul Municipal din Lugoj
În judeţul Timiş, în ultimele 24 de ore, alte 245 de persoane au fost confirmate cu Sars-Cov-2, fiind efectuate 2.956 de teste, dintre care 499 de teste rapide. Rata de infectare continuă să scadă, ajungând la 3,36, după ce în ziua precedentă a fost 3,42. Persoanele infectate din judeţul Timiş sunt din următoarele localităţi: Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În ultimele 24 de ore, 245 de infectări cu Sars-Cov-2, în Timiş, dintre care 136 în Timişoara
De la ultima raportare, la nivel naţional au fost infectate cu Sars-Cov-2 alte 3.174 de persoane, fiind efectuate doar 25.604 de teste RT-PCR şi  7.523 de teste rapide. În secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 1.025 pacienţi. Până astăzi, 27 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 718.612 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bilanţ coronavirus. 3.174 de infectări şi 77 de decese, în ultimele 24 de ore
Discutată cu primarul din localitatea Foeni, unde este situat, situația conacului Mocioni și-a găsit rezolvare, iar problema finanțării reabilitării acestuia a fost rezolvată. Consiliul Județean Timiș a anunțat că acesta va primi bani prin granturile norvegiene, dar și că va intra în circuitul turistic. Conacul Mocioni din Foeni va intra în circuitul turistic timișean după...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conacul Mocioni din Foeni primește 12 milioane de lei din granturile norvegiene
Să ceri bani de chirie sau să le lași să ocupe clădirea județului în mod gratuit, este enigma care a dus la contre între actualul ocupant al scaunului de președinte al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, și fostul șef, Călin Dobra, pe tema spațiilor folosite de diferite instituții deconcentrate de care acestea dispun, gratis, la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Contre între actualul și fostul șef al CJT. Nica vrea să primească bani din chirie de la instituțiile deconcentrate din Lugoj
Top