Ludovic Mardari, ales in unanimitate presedinte al PRM Timis

Fostul deputat Ludovic Mardari a fost ales, cu unanimitate de voturi, preşedintele PRM Timiş. Peremiștii se pregătesc acum de congresul de la Alba Iulia, după care se vor ocupa de reconstrucția partidului.
ludovic mardari

Din cei 113 delegaţi convocaţi la alegerile PRM s-au prezentat 95 și toți au votat în favoarea aceleiași persoane. Ludovic Mardari a fost ales cu o majoritate covârșitoare. Prim-vicepreşedintele PRM Timiş a fost ales inginerul Vasile Dumitrescu. Tot atunci s-a stabilit şi noul Biroul Executiv al PRM Timiş, format din 19 membri. Cu câteva zile înainte de alegeri, fostul lider al PRM Timiş, doctorul Livius Ţîrnea, a fost revocat din funcţie.

„Nu va fi uşor să încercăm să reclădim ce s-a stricat în ultimii 12 ani. Trebuie prima oară să mergem la congresul naţional de la Alba Iulia, pe 27 iulie. PRM Timiş va participa cu 30 de delegaţi. După alegerile naţionale ne vom implica în primul rând pentru refacerea structurilor de partid din Timiş. Vrem ca în aproape toate localităţile din judeţ să avem organizaţii. Sper la relansarea partidului şi la creşterea lui”, ne-a declarat Mardari. Doar 21 de preşedinţi de filiale PRM Timiş – din 31 câte organizaţii mai există – au fost prezenţi la alegerile judeţene. La alegerile PRM de la Timişoara au asistat și doi din cei trei lideri care formează triumviratul ce conduce acum PRM: Gheorghe Funar şi Ioan Bâldea.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

11 comentarii pentru acest articol

Costica a spus: (iulie 22nd, 2013 at 20:12 )

PRM fara Vadim nu va exista, deci Mardare o sa se dea cu capul de toti peretii cum si-a mai dat el cand nu era presedinte de partid.
MARDARE este cel mai tampit om pe care l-am vazut vreodata si escroc,pe alnga ca nu a facut nimic cat a fost deputat,mosul vrea sa se ridice tare.Nu Vadim este vinovat de 2% si oameni ca Ludovic Mardari si se mai stiu ei care.

Mircea a spus: (iulie 22nd, 2013 at 20:15 )

de ce Mardari si nu un tanar?de ce promovam mosnegaraia care au fost la pure si nu au facut nimic

cristi d a spus: (iulie 22nd, 2013 at 21:35 )

PRM-ul e pe drumul cel bun!

bandi a spus: (iulie 22nd, 2013 at 23:20 )

Pe langa retardatul de Tarnea asta e vis. Dati-l afara din partid pe doctorul nebun

Dr. Livius Tirnea a spus: (iulie 23rd, 2013 at 00:28 )

Nu stiu cine este acel Costica din primul comentariu, dar este foarte urat ce a scris. Nu pot fi de acord cu asa ceva. Nu pot sa uit ca in campania de parlamentare am colaborat foarte bine cu domnul Mardari, dar el a ales un alt drum, acela de detasare totala de presedintele Vadim (cel care l-a facut parlamentar, cel care nu mai departe de 3-4 luni in urma ii publica 4 articole in Ziarul Tricolorul la rubrica Editorial, adica la loc de cinste). Cu asa ceva nu pot fi de acord. Daca ramanea de partea buna a baricadei, adica langa adevaratul PRM si presedintele acestuia (tocmai reconfirmat in congresul din 20 iulie de la Bucuresti de cca. 1300 participanti), probabil ca tot singur ar fi candidat, pentru ca mi-am dat seama cu cata ardoare isi dorea acea functie si probabil l-as fi lasat sa-si indeplineasca visul. In orice caz, pentru spalarea imaginii presedintelui Vadim in cadrul filialei Timis, care am inteles ca a fost serios patata in cadrul „Conferintei Judetene”, trebuie sa-i dau cuvantul chiar presedintelui Vadim:

La ora nouă L-au urcat pe cruce
la ora trei a prânzului S-a stins
femeile plângeau să se usuce
când sufletul spre slavă s-a desprins

Nu cred că ştiţi, dar îngerii filmară
întreaga săptămână de dureri
icoanele sunt fotograma clară
a filmului păstrat acum în cer

Azi Tatăl m-a chemat să mi-L arate
la Presa de Ulei, în Ghetsimani
oh, cât de vii sunt patimile toate
deşi trecut-au 2000 de ani!

Intrăm în Sala Gazzit, la sinedrii
apoi urcăm Golgota printre spini
furtuni de păsări se rotesc prin cedri
o larmă surdă fierbe sub măslini

Întâiul cui străpunge palma dreaptă
şi osul fraged crapă ca un crin
dar Mieluşeaua ştie ce-o aşteaptă
din gura Sa n-auzi nici un suspin

Înalţă unii crucea cu odgoane
ca pe-un catarg al navei creştineşti
Pillat îşi spală mîinile romane
parc-ar ploua cu pâine şi cu peşti

Întunecată-i bolta, fulgerează
trec în galop mari herghelii de cai
femeile cernite stau de pază
să-I fie mai uşor lui Adonai

Iisus zâmbeşte trist, Îi este sete
iar straja de-i zicea quaternion
în suliţi Îi înalţă un burete
plin de oţet şi apă din Hebron

Înmărmurit privesc aceste scene
le frunzăresc din nou, ca un ateu
şi-n rîndul gloatei iscariotene
ce văd acolo, Doamne? Sunt chiar eu!
La rădăcina crucii sângerate
cu piatra-n mână şi ocara-n glas
înveşmântat în falduri de păcate
eu stau cu toţi tâlharii la taifas

L-am biciuit, I-am pus pe frunte spinii
întâiul cui tot eu l-am detunat
la gropile cu lei am dat creştinii
şi sfintele basilici le-am prădat

Aflat mereu în fruntea prigonirii
am fost acolo când L-au răstignit
dar cu un strigăt peste legea firii
El ne-a iertat pe toţi când a murit

El ne-a iertat atunci, şi ne mai iartă
în fiecare zi, din veac în veac
împărtăşim cu El aceeaşi soartă
Iisus, averea omului sărac…

Corneliu Vadim Tudor

Dr. Livius Tirnea a spus: (iulie 23rd, 2013 at 00:35 )

Pentru corecta informare a cititorilor dumneavoastra (oare de ce adevaratul PRM este boicotat de presa ?) De la Congresul PRM de la Bucuresti, la care au participat cca. 1300 membri de partid, mass-media nu a preluat imagini si nu a comentat nimic. Au inghitit galusca (daca erau sub 500 membri, eram prezenti pe toate posturile TV si s-ar fi spus ca acestia sunt singurii adepti ai lui Vadim). Pot sa fac de pe-acum un pariu (matematic se va intampla asa): „congresului” PRM de la Alba-Iulia ii vor fi alocate spatii ample, cu interventii in direct din jumatate in jumatate de ora.

COMUNICAT DE PRESA (trimis dar nepublicat de presa locala)

Sâmbătă, 20 iulie a.c., s-a desfăşurat, la Complexul ROMEXPO, din Capitală, Plenara Consiliului Naţional al Partidului România Mare. În urma propunerilor făcute de participanţi, şi cu votul membrilor Consiliului Naţional, s-a desfăşurat şi Congresul P.R.M.
Au fost prezenţi membrii Consiliului Naţional aleşi la Congresul al V-lea al partidului, delegaţi mandataţi de Consiliile Organizaţiilor Judeţene ale formaţiunii noastre, invitaţi din toată ţara, precum şi membri ai Filialelor PRM Bucureşti. Sala de 1.200 de locuri s-a dovedit a fi neîncăpătoare.
Ordinea de Zi, propusă şi aprobată în unanimitate de membrii Consiliului Naţional, a fost următoarea:
1. Măsuri organizatorice – completarea Consiliului Naţional, a Comitetului Director şi a Biroului Permanent cu membrii propuşi de Filialele Judeţene P.R.M;
2. Raport prezentat de dl. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European;
3. Luări de cuvânt ale participanţilor;
4. Stabilirea unor strategii şi programe de măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii Departamentului Organizatoric şi a Filialelor Judeţene.
În încheiere, Congresul a aprobat toate hotărârile luate de Biroul Permanent, Comitetul Director şi Consiliul Naţional. Congresul a acordat, în unanimitate, un vot de încredere preşedintelui partidului, Consiliului Naţional, Comitetului Director şi Biroului Permanent. Lucrările Congresului s-au desfăşurat sub două sloganuri:
România Mare
Nu e de vânzare
şi
PRM e peste tot!
Jos Regimul mafiot!

Preşedintele interimar al PRM Timiş, dr. Livius Ţîrnea a devenit membru al noului Birou Permanent („echipa preşedintelui”).

BIROUL DE PRESĂ AL PRM TIMIŞ

INFORMATUL a spus: (iulie 23rd, 2013 at 08:53 )

Mă Costică, fă lampa mai mică şi ascultă ce-ţi zic eu: tinereţea în sine nu este o calitate. După părerea ta ar trebui să punem preşedinţi de partide pe cei de la grădiniţe. Referitor la activitatea în Parlament a lui Mardari, intră pe Google, scrie Mardari Ludovic şi dă cele mai multe căutări. Vei fi şi tu un om informat. Atenţie, să nu scri cumva Mardare că-ţi apare altceva.

bela kun a spus: (iulie 23rd, 2013 at 08:56 )

Asta era visul nostru de maghyari comunisti,Lajos Mardari presedinte P R M.Facem un alianta cu U D M R si tot romani batem la el acasa.Avem si Funar Gyury cu noi,mergem la Alba Iulia si mai spanzuram un date pe Iancu avram.Mardari propus un nou lozinca:Elore{inante} tovarasi.Primim in P R M toti fosti „studenti”,clegi de la Istfan (stefan) Gheorghiu.Inscrierile se face cu prioritate la tov.Dumitrescu

viva Romania Mare! a spus: (iulie 23rd, 2013 at 16:42 )

D-le.Tirnea,ultima strofa nu este valabila la Vadim.Lumea doreste ceva nou,ceva bun,ceva frumos,etc.Nu un om care injura,ca la usa cortului pe ecranele tv.Apropo de ziarul Romania Mare si Tricolorul,80% din articole sunt scrise cu injurii la adresa diverselor persoane,bune sau rele.D-le.dr.Tirnea,este normal asa ceva la o persoana care se doreste presedinte de stat???Dreptate nu se face cand injuri pe toata lumea din jurul tau.

anti betivi a spus: (iulie 23rd, 2013 at 16:48 )

Mesaj pt.Costica:mergi in primul birt si mai bea o sticla.

attila a spus: (iulie 23rd, 2013 at 17:01 )

Bela Kun!Horthy este pe urmele tale!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho timisoara

Cele mai citite articole


Aconnect - Digitalizam Romania

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Iulius Town
Iulius Town

Sport vezi arhiva Sport

Egalată în ultima secundă. Poli încheie turneul de la Cluj cu un punct în trei partide

Evoluții dezamăgitoare pentru SCM Poli în turneul de la Cluj-Napoca, acolo unde a susținut trei partide. Doar un punct au obținut elevii lui Caba. În primul meci, alb-violeții au cedat pe final jocul cu Minaur Baia Mare, 21-23, joc în care căpitanul Fenici a fost eliminat ușor încă din minutul 2. A urmat apoi o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Egalată în ultima secundă. Poli încheie turneul de la Cluj cu un punct în trei partide
dermaskin-orizontal

Social vezi arhiva Social

GAL Freidorf alocă peste patru milioane pentru dezvoltarea de afaceri și abilități antreprenoriale

Peste patru milioane de lei vor fi utilizați de Grupul de Acțiune Locală Freidorf în cadrul proiectului Antreprenoriat pentru comunitatea marginalizată Freidorf. Parte a Strategiei de Dezvoltare Locală, acesta este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Contractul a fost semnat pe 31 martie și este în valoare de 4.308.554,90 lei. Printre activitățile proiectului se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul GAL Freidorf alocă peste patru milioane pentru dezvoltarea de afaceri și abilități antreprenoriale
Muzeul National al Banatului

Economic vezi arhiva Economic

Fabrica de componente electronice a Continental Timișoara a ajuns la 15 milioane de produse finite anual

Creșterea gamei de produse realizate la fabrica de componente electronice a Continental a urcat producția la aproximativ 15 milioane de produse finite anual. Instrumente de bord digital, unități de afișare, sisteme de control al amortizării și unități de control a ansamblului de siguranță pasivă, acum într-o formă mai avansată Apariția generațiilor tot mai inovatoare de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Fabrica de componente electronice a Continental Timișoara a ajuns la 15 milioane de produse finite anual

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Primăvara sosește cu parteneriate și cu daruri frumoase pentru Asociația Moving On Breast Cancer, ale cărei eforturi sunt îndreptate informării femeilor cu privire la riscurile și incidența cancerului la sân. Luna aprilie este cea în care Cupio, cunoscuta companie românească de cosmetice profesionale, a decis să doneze 5% din prețul vânzărilor produselor de machiaj către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O companie de cosmetice sprijină femeile cu cancer la sân
De două zile, Spitalul Clinic Militar „Dr. Victor Popescu” din Timișoara a operaționalizat o echipă mobilă de vaccinare formată din dr. Condor Alina, asistent medical Berariu Ana, registrator plt. Neacșu Robert și un paramedic asigurat de ISU zonal. Echipa medicală va acționa pentru imunizarea populației din zonele și localitățile cu acces redus la vaccinarea împotriva...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O echipă mobilă de la Spitalul Militar vaccinează anti-covid persoane din patru județe
Consiliul Județean Timiș dorește să afle de la cetățeni și firme direcția în care cred aceștia că ar trebui să se îndrepte județul. Așadar, CJ Timiș consultă comunitatea locală și mediul de afaceri în demersul său de a îmbunătăți calitatea vieții și atractivitatea județului, elaborând „Strategia de dezvoltare economică și socială a județului Timiș 2021-2027”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce direcție ar trebui să urmeze Timișul în perioada viitoare? Exprimați-vă părerea despre Strategia de dezvoltare economică și socială a județului
De la ultima raportare, la nivel naţional au fost infectate cu Sars-Cov-2 alte 2.989 persoane, fiind efectuate 24.867 de teste RT-PCR şi 12.075 de teste rapide. În secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 1.405 pacienţi. Până astăzi, 22 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.039.998 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19)....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sub trei mii de persoane, confirmate cu coronavirus la nivel naţional, în ultimele 24 de ore
Peste patru milioane de lei vor fi utilizați de Grupul de Acțiune Locală Freidorf în cadrul proiectului Antreprenoriat pentru comunitatea marginalizată Freidorf. Parte a Strategiei de Dezvoltare Locală, acesta este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Contractul a fost semnat pe 31 martie și este în valoare de 4.308.554,90 lei. Printre activitățile proiectului se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul GAL Freidorf alocă peste patru milioane pentru dezvoltarea de afaceri și abilități antreprenoriale
Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, o hotărâre care prevede că începând cu luna mai 2021 alocaţia de hrană pentru pacienţii din unităţile sanitare se va actualiza cu indicele preţurilor de consum la mărfuri alimentare în perioada 2018-2020, de 109,72%. De asemenea, a fost reglementată modalitatea de majorare a alocaţiilor de hrană la solicitarea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alocația de hrană din spitale va crește începând de luna viitoare cu peste 100%
Deputatul PNL de Timiş Cosmin Şandru afirmă că la nivelul Ministerului de Interne se cunoaşte problema migranţilor din Timişoara, iar în curând vor veni şi unele soluţii. Şandru a ţinut să menţioneze că viceprimarul Cosmin Tabără nu a fost trimis de primarul Dominic Fritz la Bcureşti. Tânărul deputat liberal de Timiş Cosmin Şandru a participat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deputatul PNL Cosmin Şandru: “MAI cunoaște și gestionează în detaliu problema refugiaților din Timișoara”
Top