Din toamna, la matineu: ACS Poli a retrogradat!

Un singur an: atât a durat aventura prin prima ligă a echipei „nășite” de primarul Nicolae Robu. ACS Poli a câștigat ultimul meci, în fața Concordiei Chiajna, dar a retrogradat, după ce FC Brașov a egalat la Mediaș, cu un sfert de oră înainte de final.

brasov poli

ACS Poli n-a fost în stare să-și rezolve din timp problema rămânerii în Liga I și a sperat la o minune în ultimul moment. Cea din urmă etapă a ediţiei 2013-2014 a adus în prim-plan o luptă nemaivăzută pentru salvarea, cu cinci echipe despărţite de trei puncte. Timișorenii erau obligați să câștige, dar depindeau și de jocul rezultatelor. Practic, era nevoie ca Viitorul Constanța să nu câștige în partida cu Ceahlăul Piatra-Neamț sau ca meciul dintre Gaz Metan Mediaș și FC Brașov să nu se termine la egalitate. Din nefericire pentru proiectul fotbalistic al primarului Nicolae Robu, Viitorul a bătut Ceahlăul, iar Brașovul a egalat la Mediaș în minutul 77. În aceste condiții, victoria cu 1-0 în fața Concordiei Chiajna, prin golul lui Bărbuț, reușit în minutul 48, n-a mai avut nicio importanță, în afară de statistică. Cu 38 de puncte, ACS Poli ia, alături de Săgeata Năvodari și Corona Brașov, drumul ligii secunde. Acum o săptămână, primarul Robu recunoștea cu jumătate de gură că nu crede că echipa sa favorită va reuși să se salveze de la retrogradare. Edilul acuza însă tot felul de aranjamente din Liga I. „Toată ziua erau înjurați Mitică și Mircea Sandu, ei au plecat, dar niciodată nu s-a întâmplat ca acum. Nu-i regret, nu e vorba de asta. (…) Atâtea inconsecvențe nu s-au întâmplat niciodată, fiindcă despre asta este vorba. Sunt inconsecvențe în prestațiile echipelor și în rezultate, dincolo de decizii dubioase, uneori chiar flagrante ale unor arbitri, care te fac să nu mai crezi în acest campionat”, spunea edilul. Întrebat ce se va întâmpla cu echipa în liga secundă, Robu afirma că și „Sisif a pornit de jos”. În ultimii doi ani, Consiliul Local Timișoara a băgat în „Sisiful” lui Robu nu mai puțin de 14 milioane de lei. Iar șansa de a rămâne în Liga I nu s-a pierdut în ultimele etape, ci pe întreg parcursul sezonului, în condițiile în care la club nimeni nu și-a asumat răspunderea pentru transferurile proaste și cantonamentele nereușite. Acum, rămâne de văzut cine va trage ponoasele.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (mai 21st, 2014 at 23:31 )

DUPĂ CÎTE BLATURI SAU FĂCUT ERA NORMAL!BRAVO POLI TIMIȘOARA MĂCAR AM JUCAT CU DEMNITATE!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

antirob a spus: (mai 21st, 2014 at 23:33 )

este!!!

body a spus: (mai 21st, 2014 at 23:43 )

Rezultate asteptate,dar nu azi s-a pierdut locul din prima liga.
Vinovati sunt jucatorii si staful tehnic pentru prestatiile din meciurile cu Corona,Otelul etc si mai ales de la meciul cu Piatra Neamt in care au fost de toata jena pt atitudinea lor la un meci atat de important.
Dar principalul vinovat este Robu,de la ziaristi,la multimea celor care scriu pe diverse forumuri in care toti ii spuneau sa ii dea afara pe toti din conducerea clubului care nu sunt decat niste sugative din banii publici nu a facut nimica.Daca lua aceste masuri in pauza de iarna nu se ajungea aici.
Toti acestia trebuie dati in judecata pentru NEGLIJENTA IN SERVICIU,doar vorbim de banii orasului si trebuie toti sa raspunda in ce mod i-au cheltuit.

Bucurati-va "presari"! a spus: (mai 21st, 2014 at 23:45 )

de la anul va sta lumea la coada de la ora 5 dimineata sa va citeasca! Acum ca nu mai exista POLI veti avea niste subiecte,nu citite ci pur si simplu inghitite de timisoreni!

nicolae a spus: (mai 21st, 2014 at 23:48 )

Acum sa raspunda Robu ptr banii aruncati aiurea in acest club de morti,care doar a supt din banii orasului aiurea,si uite unde sa ajuns…
Mie rusine ca sunt timisorean dupa seara asta,sa aud in mass media cum Timofte si Alexa acuza pe Mediasul si Brasovul de blat,in loc sa discute de ce nu au castigat acasa cu Ceahlaul,Corona si multe alte aruncate pe geam.
Aici ar trebui sa apara DNA,sa verifice unde sau dus banii luati din spitalele timisorene,unde sunt conditii de toata jena,ca banii sa ajunga la alde Velcea,Sunda,Visan,Rosemblum,Musat….Ce jeguri de oameni,orasul asta in veci nu va avea o echipa demna…ca e locuita de oameni fara coloana vertebrala.Nu se da bani la rugby,handbal,baschet…si se dau banii la jegurile astea,pentru ce????
Rusine Timisoara!

nelu a spus: (mai 22nd, 2014 at 00:01 )

Degeaba dam vina pe blaturi,daca se castigau cel putin doua meciuri cu echipe implicate direct la retrogradare nu se ajungea aici,are dreptate Dan echipa e total nepregatita vina cui?oare Robu si pupila lui Velcea nu au nici o vina,sa nu mai amintim de restul parazitilor din preajma echipei.Noi o sa ramanem mereu cu ochi in soare cu pantaloni rupti pe undeva ,dar orgoliosi si maindrii ca santem banateni.Avea dreptate miticul Iancu,multi ani de aci inainte nu o sa mai fim ce am fost ,de geaba vrea acest,Robu cu fanteziile lui bolnavicioase,astea or tine pe la Ineu metropola lui de bastina,de, atata poate si de unde nui nici D-zeu nu cere.

adica a spus: (mai 22nd, 2014 at 01:15 )

adica recas

SAM a spus: (mai 22nd, 2014 at 06:41 )

prima strutocamila e ko cu multi calareti in carca si provizii limitate a ratacit drumul spre mecca … cealalta stutocamila asteapta un plisc de apa vie de la cocos pt a nu rata intalnirea cu uta batrana domna iar noi cei ce tinem doar cu poli putem dormi mai linistiti decat acum cativa ani atunci aveam echipa acum avem licenta..traiasca liga 1, liga insolventilor

debanat.ro a spus: (mai 22nd, 2014 at 09:02 )

Vorba ardeleanului : „no ma bradule, acu cine ce plm o sa ne mai citeasca?”

@adica a spus: (mai 22nd, 2014 at 09:09 )

Adica o echipa a timisoarei este a timisoarei, iar tu esti un cretin! Druckeri ASU nu o sa pricepeti niciodata ca pe omul de rand nu-l intereseaza filozofiile vastre de 2 parale ci el vrea sa mearga la fotbal si sa vada o echipa care face performanta! Vrea sa mearga la stadion si sa plece acasa bucuros ca echipa sa a batut cea mai tare echipa din campionat! Asta e ce-i lipseste lui Poli! Performanta! De aia nu vin decat putini oameni la stadion ! Si e firesc ! Treaba cu Recasul a fost lansata si adoptata de catre niste cretini care nu inteleg ca fotbalul se joaca pe stadion si ca o echipa a timisoarei este a timisoarei si timisorenii adevarati au datoria morala sa o sustina ca e a lor!

Dolga a spus: (mai 22nd, 2014 at 09:41 )

Pai cum sa nu retrogradezi. Cu oameni gen musat, bungau, Jackie, bine ca am scăpat de rosenblum. Afara toți dl Timofte, ce caută pe la club fiul lui musat, bungau, Jackie, chiar si musat senior. Pai musat e mai tot timpul turmentat…. Si i-l mai tine si pe fiul sau atirnat, deh sa ia si el un salar bun…vreo 2000 RON. Ajunge domnilor cu nepotismele, Maier e pus pe pile de Grindeanu, bungau face umbra pamântului pe bani buni, la echipa sint vreo 3 antrenori doar pe statele de plata. Afaraaaaa. Timofte si alexa, doar ei, Aduceti oameni devotati cărora le place. Uite, Micsa, Aduceti-l înapoi. Afara cu lichelele. Dl robu, nu stati cu miinile in sân.

volga a spus: (mai 22nd, 2014 at 10:21 )

micsa s-ar potrivii mai bine in actuala echipa

Nicolae R. a spus: (mai 22nd, 2014 at 11:07 )

Iusty, esti o balena mincinoasa, sa faci bine sa-mi aduci inapoi autorizatiile pentru taxi. Si cele 100 de tiruri cu saorme!!!

ady a spus: (mai 22nd, 2014 at 11:29 )

Echipa orasului de cinci stele Chiajna are echipa in prima liga,echipa comunei Timisoara a retrogradat.Halal conducere.

poli a spus: (mai 22nd, 2014 at 12:49 )

ati behait ca se dau bani la poli cand era iancu. atunci jucam in europa cu stadionul plin. acum? bani de jucarii pt aerianul pletos, infantil.

drucker a spus: (mai 22nd, 2014 at 13:02 )

Inevitabilul s-a intamplat .

Armata de pensionari , drojdieri , lingai , incompetenti numiti politic, pe prietenii , si nepotisme au ingropat clubul asa cum a prevazut toata lumea .
NU mai vrem ca acest club finantat din banii nostrii sa porneasca din nou la drum cu Bungau , Jackie, Musat , Musat jr, Velcea , Mayer etc.
Pana cand ei NU vor disparea , clubul asta nu va avea niciodata mai mult de 300 de spectatori.

Nu mai irositi banii timisorenilor,AJUNGE !

Alungati monstruletii din clubul vostru !

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (mai 22nd, 2014 at 13:16 )

TIM -ALEXA -STAFULL OUT -UN ANTERIOR NOU ȘI LA ANUL ÎNAPOI ÎN LIGA1!ANUL ĂSTA S -A CĂZUT DIN CAUZA BLATURILOR CU 38 P FĂRĂ BLATURI SE PUTEA RĂMÎNE ÎN LIGA1 LEJER!DAR SE PARE CĂ TIMIȘOARA NU SE DESCURCĂ! ȘI AICIINTERVIN SȘI SPUN MECIURILE TRATATE CU UȘURINȚĂ ASTA ESTE VINA NR 2 !3 ANTRENORI ȘI STAFULL ACS POLI TIMIȘOARA ESTE VARZĂ!4 JUCĂTORI AU FOST LÂBARI ÎN LOC SĂ PUNĂ SUFLETUL LA MECI ZICI CĂ AU IEȘIT LA PĂSCUT!6 TREBUIA SĂ LI SE TAIE DIN SALARII MĂCAR SĂ-I BAGE ÎN PRIZĂ!7 ROBU DU TE DRACU EȘTI PROST. ȚI -AM SPUS DIN RETUR AM ȘTIUT CA VOR FI BLATURI PREGĂTIȚI-VĂ BĂIEȚI DAR ASTA ESTE ROMÂNIA -TIMIȘOARA CE SĂ VORBEASCĂ CINEVA CEVA VOI FACEȚI CE VREȚI! ACUM ÎNAPOI ÎN GUNOI! ȘI ȚINE MINCE ROBU ȘI ALȚI CIOFLINGARI TIMIȘOARA NU MAI ARE DEMNITATEA DE O DATĂ ȘI FĂRĂ UN INVESTITOR ANTRENOR ȘI STAFF SERIOS NU SE POATE FACE PERFORMANȚĂ NICIODATĂ!O SĂ INTRĂM ȘI CĂDEM DIN LIGA1 DE 10 ORI PENTRU CĂ BANATUL SA SCINDAT ȘI SE PARE CĂ DOAR VINITURILE AU RĂMAS ȘI ĂȘTIA NE VORBESC PE LA SPATE!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Popa Berca a spus: (mai 22nd, 2014 at 14:07 )

Doamne fereste si ne pazeste de acest ROBu,sa ajunga labutele lui pacatoase pe cele 128.064 actiuni de la aeroportul Traian Vuia!!!

Sorin G. a spus: (mai 22nd, 2014 at 14:10 )

Si ce daca am retrogradat? Hamburg a retrogradat, in trecut Boca Juniors au picat in B, Napoli a fost ani buni in liga secunda, Leeds a fost si in liga a 3-a si exemple mai sunt.
Dar trebuie spus cu parere de rau ca echipa asta nu a meritat sa ramana in prima liga, a jucat cel mai urat fotbal si pt ca majoritatea jucatorilor sunt cel mult mediocri. Asta e adevarul.

ZGABAIA SCANDURICA a spus: (mai 22nd, 2014 at 15:10 )

SA VINA TATA SA MA SALVEZE CA AM RAMAS FARA BANI DE FAINA

george petrescu a spus: (mai 22nd, 2014 at 16:03 )

DomnuleRobu,avem o echipa FANTOMA ,deoarece pe parcursul intregului campionat ea nu a existat decat cu numele.A aparut din neant si tot acolo a ajuns.Nu a avut nici-o reprezentare fiindca toti membrii clubului au fost niste fantome:jucatori penibili fara cea mai elementara tehnica a balonului,antrenori stravezii si limitati si un corp administrativ pe masura. Chiar si spectatorii au fost fantomatici.In aceste conditii nu este de mirare ca aceasta echipa nici nu a existat pentru mass media.Chemati un sobor de preoti ca sa ne scape de cei care ne mai bantuie si poate ca si dumneavoastra ar trebui sa fiti mai realist si sa nu mai credeti in fantome.Timisoara merita altceva iar dumneavoastra aveti OBLIGATIA sa reparati ceea ce s-a gresit.Asta ca sa nu deveniti chiar dumneavostra o viitoare fantoma electorala

anonim a spus: (mai 22nd, 2014 at 16:29 )

Nu-i stress !
Vom face alt POLI pe Bega-n jos, altul mai trainic si mai frumos !

Iusty Umflatu a spus: (mai 23rd, 2014 at 11:50 )

Domnule Nicolae R, nu va suparati, eu am incercat tot posibilul, am facut o echipa de ultrasi pe care o cheama sugestiv PRIMARIA MU, avem si bener, avem si chiloti pe care scrie ROBU si la fiecare gol ne dam toti jos pantalonii si facem coregrafie frumoasa, problema este ca nu au prea dat jucatorii goluri. Deci va rog eu, lasati-mi autorizatiile de taxi ca din asta imi castig eu saorma XXXXXXXL zilnica. Uitati echipajul meu, daca vreti putem merge peste drogheria sa le dam la ciocurile de satanisti
http://thumbs.tele.net/?maxh=1024&maxw=1024&url=http://fatazilei.roon.ro/fata/2856966/2857094.jpg

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top