Cursuri gratuite de antreprenoriat și finanțare pentru viitoarea ta afacere

CCIA Timiș îi invită pe cei care doresc să-și deschidă propria afacere să se înscrie la modulele gratuite de training de competențe antreprenoriale. Acestea sunt gratuite și se vor desfășura periodic până în luna septembrie.

Absolvenții cursurilor de antreprenoriat vor avea posibilitatea să pregătească un plan de afaceri și să participe la concursul de planuri de afaceri organizat în cadrul proiectului. Vor fi selectate spre finanțare 44 planuri de afaceri, finanțarea fiind 100% nerambursabilă Suma pusă la dispoziție pentru finanțarea start up-urilor este de 6,4 milioane de lei. Totul face parte din Proiectul SIA VEST- Suport pentru Inițiative Antreprenoriale, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 (Cod Proiect MySmis: 105255). Acesta este desfășurat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de lider de proiect, în parteneriat cu SC Gapa SRL. Obiectivul general al proiectului este stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin furnizarea de cursuri de competențe antreprenoriale pentru 360 de persoane, stagii de practică pentru 44 de persoane în vederea dezvoltării resursei umane, activități de mentorat pentru 44 de persoane precum și crearea și sprijinirea în vederea dezvoltării a 44 de noi afaceri în Regiunea Vest, care vor genera 88 de locuri de muncă. Informații suplimentare și înscrieri la sediul CCIA Timiș din Timișoara, Piața Victoriei nr. 3, telefon 0732-185-285, email: office@cciat.ro. Persoană de contact: Daiana Mirela Buzatu, manager de proiect.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

ait-timisoara-danemarca_700x280

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Mos

Liderul USR Timiş, Cristian Moş, are o veste bună pentru Nicolae Robu: nu e singurul primar rupt de realitate

USR Timiş îşi continuă campania de-a acoperi cu organizaţii toate UAT-urile din judeţ, în perpectiva alegerilor locale. Ţinta partidului la aceste alegeri este câştigarea preşedinţiei CJ Timiş, dar şi a cât mai multor primării, inclusiv cea a Timişoarei. Nu de alta, dar sunt mulţi primari în judeţ, precum Nicolae Robu, care sunt rupţi de realitate, spune preşedintele USR Timiş, Cristian Moş.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Liderul USR Timiş, Cristian Moş, are o veste bună pentru Nicolae Robu: nu e singurul primar rupt de realitate
CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social