Grindeanu, invidios pe la lansarea cu „carnati si muraturi” a lui Iohannis

Lansarea dintr-un „șpais nemțesc” a campaniei electorale a lui Klaus Iohannis la Timișoara nu le-a căzut prea bine PSD-iștilor, care, oricum, nu au marcat cu nimic momentul începerii campaniei electorale. Primul care s-a „autosesizat” a fost deputatul Sorin Grindeanu, președinte al PSD Timișoara.

Sorin Grindeanu vioceprimar (5)

„Cu regret am consatat că debutul campaniei electorale în Timișoara a stat sub semnul demagogiei. Primarul Nicolae Robu, flancat de câțiva peneliști și foarte puțini liberali, i-a scos în ploaie pe tinerii din organizația politică pe care o conduce pentru a-i «asorta» la borcanele cu murături și la cârnații așezați pe rafturile amplasate în Piața Operei”, comentează Sorin Grindeanu într-un comunicat de presă. Liderul PSD afirmă că înțelege „exercițiile de imagine” ale liberalilor, adăugând însă că este o mare discrepanță între faptele și vorbele lui Klaus Iohannis. Mai mult, Grindeanu afirmă că același fenomen se întâmplă și în cazul primarului Nicolae Robu. „Domnul Robu putea să-și pună în lumină capacitatea de bun gospodar prin verificarea riguroasă a modului în care banii publici se scurg dinspre primărie. Mă refer direct și explicit la pleiada de firme peneliste abonate la contracte cel puțin dubioase cu municipalitatea (…) Faptul că s-a fotografiat printe borcane cu gem și murături nu cred că îi va convinge pe timișoreni că domnul Robu e un bun administrator”, a mai spus Grindeanu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

laura a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 11:21 )

pai da, normal..ploua iar campania pesede a inceput in club sa nu se ude pitipoancele domnului grindeanu

cosmin a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 11:22 )

grindeanu de ce suntine un criminal?

der deutsche a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 11:24 )

te cam racaie actiunea copiilor care isi doresc altceva…nasol, invidia e mare pacat

domnu grindeanu a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 11:25 )

dar domnule deputat, voi unde ati fost? ploua prea tare?

dreq a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 11:35 )

era cu 7aru nu e cazul sa stea in ploaie marele vice de la caras severin :)))

ce mai face tactu? pe ce functie e? isi ia si el 7-ar?

BMW FAN.

idiot a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 11:37 )

stiti domnule grindeanu povestea cu furnicuta si greierul? in cazul de fata, noi reprezentam furnicutele iar voi ciuma rosie reprezentati greierul care canta frumos pe la televizoare si priveste cu invidie si frustrare la camara furnicutei

kinezu a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 11:40 )

e bine ca acest om a ajuns sa comenteze actiunea altora..pacat ca se intampla asta doar pt ca nu are ce sa povesteasca despre actiunea lor…daca e sa pun in balanta oferta „cu camara” fie ea si cu carnati si muraturi si cea a pesedistilor condusi de acest mare deputat grindeanu

grindeanu a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 11:42 )

daca e sa pun in balanta oferta „cu camara” cu carnati si muraturi si cea a pesedistilor condusi de acest mare deputat grindeanu care e un mareee zeeroo, clar aleg camara

piciu a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 12:06 )

adica daca nu sunt pesedist inseamna ca sunt un fel de muratura? nu stiu cine va da dreptul sa asociati tineretul cu muraturile

cizmas a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 12:52 )

e usor sa vorbesti de altii cand tu nu ai facu nimic

lumina diminetii a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 12:58 )

ce sa faca smenaru asta de doi bani? sau cu cine? cu freddy? sa fim seriosi! freddy e prea ocupat cu reteaua de distributie!

ghita a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 13:02 )

frumoasa actiune! si se vede in actiunea asta ca isi doresc o altfel de politica! bravo lor! au iesit sa isi arate dorinta asta chiar daca afara ploua cu galeata! nu stiu ce vrea deputatul de la ei dar cred ca e invidios doar

mafia rosie a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 14:04 )

DOSARUL PANAIT, episodul I. Adevărul despre moartea procurorului Cristian Panait
În 10 aprilie 2002, un tânăr procuror de la Parchetul General s-a aruncat de pe terasa apartamentului în care locuia cu mătușa sa și a decedat câteva ore mai târziu, la spital. Ştirea a fost şocantă deoarece opinia publică ştia că procurorul era implicat într-o anchetă de contrabandă şi corupţie, cu ramificaţii politice până la vârful PSD, partidul de la putere. La acest episod s-a referit preşedintele Băsescu când a spus că îşi aminteşte de procurorul Victor Ponta doar legat de cazul Panait.

Ancheta care a urmat morţii procurorului Cristian Panait a fost, de fapt, ştergerea urmelor ce relevau că asupra anchetatorului de 29 de ani, pus să-şi ancheteze un coleg de la Parchetul din Oradea, se făcuseră presiuni enorme. Aceste presiuni l-au împins spre gestul sinuciderii. Presa a relatat atunci cazul pe larg, jurnaliştii de investigaţii din redacţiile ziarelor au depus mari eforturi pentru a obţine informaţii concludente. Totuşi, secretomania șefilor din Parchetul General și cea a ministrului de atunci Rodica Stănoiu, apoi dezinteresul celorlalți miniștri ai Justiției, a făcut ca moartea magistratului să rămână cu mari semne de întrebare. Și prilej de dispute politice.

În ultimele zile, au apărut o serie de ştiri şi articole care nu conţin informaţii exacte, ba chiar se fac acuzaţii grave la adresa premierului Victor Ponta, deformându- se până şi adevărul ştiut despre acest caz, adevăr peste care s-a aşternut uitarea celor 12 ani.
M-am ocupat din primele momente de acest subiect atât din poziţia de redactor şef adjunct la Libertatea, dar şi ca ziarist de investigaţii. Pentru o redare fidelă a ceea ce s-a întâmplat cu procurorul Panait mi-am consultat agendele din anul 2002, am scotocit în colecţiile ziarelor şi cred că materialul publicistic de azi a reuşit să devină o fotografie a ceea ce se întâmpla atunci în lumea justiţiei şi a politicului.
Totul a început la OTV. Era 27 martie 2002, aproape de miezul nopţii. Dan Diaconescu şi-a întrerupt emisiunea, anunţând că va difuza un film din casa unui procuror din Oradea, Alexandru Lele, peste care veniseră nişte colegi procurori de la Bucureşti ca să-i percheziţioneze locuinţa şi să-l aresteze. Lumea a asistat şocată la dialogul dur dintre procurorul Lele şi un tânăr anchetator sosit din Capitală. Se vorbea de corupție, de abuz, de ilegalități, de cazul arestării lui Adrian Tarău, fiul fostului prefect de Bihor, cunoscut sponsor al PSD. Alexandru Lele a scăpat în acea seară şi de percheziţie şi de arestare datorită intuiţiei de a aduce în casă un operator din presa locală care să filmeze descinderea colegilor magistraţi.
A doua zi, presa a început să scotocească, să vadă ce s-a întâmplat la Oradea. Totul se învârtea în jurul lui Adrian Tarău, arestat şi eliberat după celebra intervenţie a premierului Adrian Năstase, când a atenţionat că el nu crede în arestările de vineri.

Pentru a înţelege cazul morţii lui Cristian Panait trebuie plecat de la cazul Alexandru Lele. Dosarul instrumentat de procurorul orădean era extrem de voluminos, cu conexiuni în Slovacia. Acesta este şi motivul pentru care, în 2000, Parchetul General a aprobat o comisie rogatorie. Totul a pornit de la condamnarea unui anume Mircea Pocşe, acuzat de înşelăciune cu privire la calitatea mărfurilor. Procurorul Lele s-a ocupat de revizuirea dosarului şi a constatat, pe baza documentelor elaborate de Interpol Bratislava și București, precum şi a rezultatelor comisiei rogatorii, că Pocşe nu e vinovat de faptele pentru care fusese condamnat. A descoperit că inculpatul făcea contrabandă cu produse petroliere, că avea complici şi că prejudiciul produs României şi Slovaciei era de proporţii considerabile. Aşa s-a ajuns la fiul fostului prefect PSD Aurel Tarău şi, implicit, la arestarea lui Adrian Tarău.
Amestecul politicienilor în anchete era obișnuință în 2002

Presa a explodat, politicienii puterii au reacţionat. Premierul Năstase a declarat public că nu crede în arestările de vineri, lăsând să se înțeleagă că e vorba de un abuz. După câteva zile, procurorul Lele a revocat măsura arestării.

„Nimeni nu poate nega că primul ministru a intervenit pe data de 20 martie 2002. Imixtiunea a fost clară. Dar eu nu puteam să spun nimic, deoarece eram procuror. Toată lumea mă întreabă de ce am tăcut. Cum se face că societatea civilă nu a reacţionat atunci când am fost obligat să revoc mandatul de arestare? M-a întrebat cineva de ce am revocat mandatul? Cum poate crede cineva că, după câteva zile de la semnarea mandatului, am decis fără niciun fel de presiune să-l revoc?”, a declarat procurorul Lele ziariştilor bucureşteni la începutul lui aprilie 2002, în ziua în care a fost audiat la Parchetul General sub acuzaţia de „arestare nelegală, fără probe”.

Anterior percheziţiei casei sale şi cercetării lui la Bucureşti, Alexandru Lele declarase presei locale că fiul fostului prefect a creat în judeţul Bihor o reţea care controlează toate activităţile economice şi sociale, fiind sprijinit în acţiunile sale de autorităţile locale, inclusive de Poliţie şi Vamă. În afacere era implicat şi un avocat, fiul unui colonel important din IGP. Procurorul susţinea cu tărie că existau acte care conturau cu precizie sistemul mafiot de contrabandă cu produse petroliere prin care statul fusese prejudiciat de mii de miliarde de lei. Iar despre aceste documente ştiau şi poliţiştii de la „Combaterea Crimei Organizate” şi procurorii şi judecătorii orădeni. Pe fondul acestor stări de fapt a apărut procurorul Cristian Panait şi şeful său, Ovidius Păun, veniţi să-l aresteze pe Alexandru Lele, în seara de 27 martie 2002. Păun a rămas în maşină, la intrarea în locuinţa lui Lele şi l-a trimis singur pe Panait. Imaginile transmise de OTV din locuinţa lui Lele au arătat clar înfrângerea tânărului procuror, care nu a putut să îndeplinească misiunea ce-i fusese încredinţată. Când Alexandru Lele i-a spus că nu are şi aviz de la ministrul Justiţiei pentru arestarea sa, Cristian Panait şi-a dat seama că a picat într-un joc al intereselor şi că a fost folosit.

Omu' Vechi a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 17:17 )

Nu sunt de acord cu dl Grindeanu. Primarul fătălău fărbuit , s-a pozat exact acolo unde-i este locul : printre muraturi , cu faţa lui acră unde se portivea mai bine ? La muraturi…… Cu sasalaul de la Sibii vor lua o tzeapa cum n-a vazut Parisul. Mai bine n-ar mai cheltui bani in campanie …….. m-ie mila de saracii studenti pusi de robu’ lu’ Dumnezeu sa posteze pe forumuri , dar de foame ce nu face oltenu’ sau moldoveanu’ din complex ?

laura a spus: (octombrie 3rd, 2014 at 18:20 )

vedeti cat poate pesedeu? atat poate! exact cat zice omu asta cica vechi si mai ales acest grindeanu!

auziti..dar voi doi cum de puteti sustine un criminal???? asta ne trebuie? un om cu mainile patate de sange?

Adevarul dur a spus: (octombrie 4th, 2014 at 00:58 )

Grindeanu va fi primar cand zboara porcii si Ponta va fi presedinte cand ne dau Rusii inapoi tezaurul! NEVER! :))

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Şi înotătorii de la Poli s-au remarcat la Naţionalele de la Otopeni

Nu doar David Popovici a furat priviriile ultimul campionat de nataţie, sportivii de la Politehnica fiind şi ei printre medaliaţi. Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni. Emil Dăncăneț a câștigat două dintre ele la seniori, iar Darius Nistor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şi înotătorii de la Poli s-au remarcat la Naţionalele de la Otopeni
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

UPT a sărbătorit Ziua Bibliotecarului, cu accent pe digitizare

Peste tot în lume, în data de 23 aprilie se sărbătoresc Ziua Bibliotecarului și Ziua Mondială a Cărții, la inițiativa UNESCO, începând din 1996. În această zi, în aproape toate țările lumii au loc acțiuni de omagiere a cărții, a autorilor, a editorilor, a librarilor, a bibliotecarilor și, implicit, a cititorilor. Ideea marcării Zilei Bibliotecarului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT a sărbătorit Ziua Bibliotecarului, cu accent pe digitizare
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Hannover Messe 2024

Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice

Despre Hannover Messe 2024: 22 – 26 Aprilie 2024 | Hannover Hannover Messe 2024, care se desfășoară în perioada 22-26 Aprilie, promite a fi o ediție memorabilă, reunind lideri globali din diverse industrii pentru a prezenta cele mai noi inovații și tendințe în domeniul tehnologiei și automatizării. Iată o sinteză a principalelor atracții. Tara partenera...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Echipa care conduce Prefectura Timiș e din nou completă, Guvernul României a aprobat în ședința de marți numirea ex-liberalului Raul Ambruș, acum membru PSD, în funcția de subprefect. El renunță la calitatea de membru al Consiliului Local Timișoara, acolo unde a fost ales pe listele PNL, iar după ce a asigurat majoritatea celor de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raul Ambruș a fost numit de Guvernul României în funcția de subprefect al județului Timiș
Dominic Fritz, președintele USR Timiș și Primarul Timișoarei, Ligia Dugulescu, președinta PMP Timiș, Claudiu Chira, deputat și președinte Forța Dreptei și Alin Nica, președinte al Consiliului Județean Timiș și candidat al Alianței Dreapta Unită pentru al doilea mandat, au depus azi protocolul de constituire al Alianței, pentru a putea candida la alegerile din 9 iunie....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz: Vom câștiga aceste alegeri cu ajutorul timișorenilor și timișenilor
Primăria Timișoara anunță că tratamentele de dezinsecție pentru combaterea ţânţarilor şi larvelor acestora, pe domeniul public al orașului, programate inițial pentru perioada 15 – 25 aprilie, se decalează și urmează să fie efectuate între 26 și 30 aprilie 2024. Schimbarea perioadei a fost determinată de condițiile meteo nefavorabile, care nu au permis desfășurarea în condiții...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ploaia strică treaba. Primăria Timișoara amână pentru zilele viitoare dezinsecția
Locuitorii aflați în partea de oraș unde se reconstruiește pasarela pietonală Gelu de peste Bega rămân fără apă. Firma care se ocupă de lucrări a spart conducta magistrală de alimentare cu apă. Societatea Aquatim a fost nevoită să întrerupă alimentarea cu apă a unei zone vaste, fiind afectate mai multe cartiere din acea parte a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firma care face pasarela Gelu a inundat toată zona. Conducta magistralei de alimentare cu apă a fost spartă/VIDEO
O zi cât o primăvară întreagă! Flashmob de dans popular, dans modern și balet, ateliere de pictură, de olărit, de creație vestimentară, expoziții, tururi expoziționale ghidate, spectacole de muzică ușoară, clasică și populară și un seminar de cultură și artă cu invitați speciali. Școala de Arte Timișoara, compartiment al Centrului de Cultură și Artă al...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Invitaţi speciali şi evenimente deosebite pentru Ziua Porților Deschise la Școala de Arte din Timișoara
Proiectul Liga AC LABS al Ligii Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara se bucură de un real succes în rândul studenților, crescând de la an la an. Dacă în 2023 s-a înregistrat un record de 927 de studenți înscriși, anul acesta numărul candidaților a depășit din nou așteptările. Un număr...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mult interes la UPT pentru Liga AC LABS! Record de înscrişi într-un proiect special
Despre Hannover Messe 2024: 22 – 26 Aprilie 2024 | Hannover Hannover Messe 2024, care se desfășoară în perioada 22-26 Aprilie, promite a fi o ediție memorabilă, reunind lideri globali din diverse industrii pentru a prezenta cele mai noi inovații și tendințe în domeniul tehnologiei și automatizării. Iată o sinteză a principalelor atracții. Tara partenera...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice
Top