Maria Grapini a ajutat-o pe Viorica Dăncilă să fugă de întrebările presei

Momente absolut jenante la Bruxelles, în timpul vizitei premierului Viorica Dăncilă la Prlamenatul European. Ea a refuzat să răspundă întrebărilor unui ziarist de la Euronews, alături de ea fiind Tudorel Toader și timișoreanca Maria Grapini.
grapini
Premierul Viorica Dăncilă a făcut marți și miercuri un tur de forță la Bruxelles, „reușind” din nou să facă România de râs. Și asta în afară de minciunile abisale pe care le-a susținut acolo, dintre care amintim: PSD nu se implică în campania pentru referendumul privind familia tradițională; Laura Kovesi a fost dată afară de președintele Iohannis, nu de PSD; manifestanții din 10 august erau drogați și trimiși din afară și, în plus, jandarmii au fost bătuți de „protestanți”. După întâlnirea cu Grupul socialiștilor din PE, flancată de ministrul Tudorel Toader și eurodeputatul timișoreancă Maria Grapini, Viorica Dăncilă a fost abordată de un ziarist de la Euronews, căruia a refuzat să-i răspundă la orice întrebare. „Doamnă prim-ministru, ce ați discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveți vreo reacție? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veți continua cu referendumul? Putem obține un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”, au fost întrebările de care Dăncilă a fugit. Fiind dezbătut episodul și în studiourile Euronews, unul din invitații din platou a comentat: „Nu a fost foarte dornică să vorbească”. În altă ordine de idei, Maria Grapini se laudă în permanență cum lucrează la Bruxelles pentru imaginea României. S-a văzut exact asta la Euronews.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

9 comentarii pentru acest articol

diedre a spus: (septembrie 27th, 2018 at 11:14 )

Grapini NU este timisoreanca, nu ii atribuiti acest compliment!
Este o moldoveanca agramata, aciuita aici si facand avere pe spatele muncitorilor de la Pasmatex, platiti la absoluta mizerie.
Ca toti ratatii, a intrat in asa-zisa politica pana a ajuns”ieuroparlamentara”, facandu ne -daca mai era nevoie- de rahat ….

tibi a spus: (septembrie 27th, 2018 at 13:53 )

pai timisoara nu e colonie de talhari si prostituate? sa i se atribuie!

anteconbega a spus: (septembrie 27th, 2018 at 16:06 )

Domnule Tibi, e un adevăr ancestral în afirmaţia dumitale! Căci Banatul se­colului al XVIII-lea, dar poate şi cel de mai târziu, de la început de secol al XIX-lea, acea “Mică Euro­pă”, aşa cum o alintă cei cu nostalgii imperiale, „era considerat drept loc de exil, unde erau trimişi condamnaţii şi elementele periculoase din Capitala habsburgă. În anul 1752, deci chiar şi după 34 de ani de administraţie imperială, Camera Aulică de Viena deportează la Timişoara “drept pedeapsă, 9 bărbaţi şi 55 de femei” – unele dintre acestea de urmă condamnate afirmativ pentru prostituţie! (Vezi „Banatul de lângă mine – scripta negativa”).

@ anteconbega a spus: (septembrie 27th, 2018 at 23:14 )

si acesti 9 hoti si 55 curve sosite au facut ulterior o administratie de 100 de ori mai eficenta decit ulterior compatriotii tai olteni si munteni, care care au „invatat” asta cel mult de la turci purtind caftane si barbi. ultima suta de ani au facut praf orasul asta si cam tot Banatul, au reusit performanta de a ruina cu temeinicie o tara intreaga si a trimite in pribegie 4 milioane de romini. au reusit sa va incoloneze la munca in tot felul de intreprinderi imperiale si le cumparati produsele pentru ca singur nu sinteti in strare sa le produceti. la mall nu se vind produse oltenesti, muntene si nici rominesti nu prea. nici macar apa pe care o bei nu prea e romineasca, cea locala e plina de lambli si alte gunoaie. ati lasat in ruina un oras intreg, probabil pt. ca nu e istoria voastra olteneasca- munteana. in 100 de ani ati construit doar citeva blocuri strimbe in care se locuieste cu greu. ma opresc aici, bilantul e dezastruos.

anteconbega a spus: (septembrie 28th, 2018 at 08:50 )

Geograful şi istoricul bănăţean Marius Bizerea, în lucrarea sa “Banatul” (volumul VI), nu neagă evoluţia economică şi urbanistică a “Micii Viene”, dar constată cu luciditate statistică: “Cu toate acestea, înaintea pri­mului război mondial Timişoara era un oraş cu cartiere izolate, de­s­părţite de terenuri virane, pline de bălării şi de gropi. Prin mij­locul oraşului trecea linia ferată Timişoara-Reşiţa. Străzile erau în general pavate cu bolovăniş, excepţie făcând câteva artere principale pavate cu piatră cubică. Majoritatea clădirilor erau cu parter, în formă de vagon. Din 4 123 de case doar 2 261 erau zidite din cărămidă, restul fiind din pământ sau cărămidă nearsă. Alături de palatele marilor bogătaşi, în Timişoara se găseau mii de locuinţe scunde, igrasioase şi incomode.”
Domnule pursânge de Kakania, despre turci doar atât: în Banat a fost ocupaţie otomană, despre turci vorbim abia după 29 octombrie 1923, atunci când a fost fondată Republica TURCIA (primul preşedinte, Kemal Paşa – cel născut în Macedonia, în Salonic.)

@anteconbege a spus: (septembrie 28th, 2018 at 17:54 )

lasa citatele semidocte: dute acasa in oltenia de unde ai venit, daca nu-ti place in Banat. Timisoara nu e demult „Mica Viena”ci cel mult un oras ocupat de olteni si munteni ca tine si asta nu are nimic comun cu Viena.

anteconbega a spus: (septembrie 29th, 2018 at 10:04 )

Iaca şi citatul, pentru neromân, cu precizarea că „DUTE” nu „se există”: „Administraţia habsburgică a introdus instrucţiuni severe faţă de băştinaşi, iar acestea vor face ca şi la mijlocul secolului al XIX-lea Timişoara să cunoască o zonare etnică evidentă. În centrul oraşului, în cartierul Cetate, locuiau la anul 1851 un număr de 1817 germani, 603 maghiari şi doar 97 de români! Poate tocmai de aceea, românii bănăţeni se doreau din răsputeri în afara acelei “Mici Europe” atât de apreciate azi, în care elementul german era evident privilegiat, în care limba germană era cea oficia­lă şi în care accesul la funcţiile publice era permis în procent deter­minant aceluiaşi element german, fără a mai lua în conside­rare faptul că în perioada în care Viena a dat vremelnic Banatul Re­ga­tului Ungar românii şi sârbii au fost maghiarizaţi cu forţa, fiin­du-le persecutate limba şi naţionalitatea.(…) Aplicarea prevederilor democratice ale Constituţiei din anul 1923 îl convinge pe prof. univ. dr. Ioan Munteanu să consemneze în monu­men­tala sa lucrare “Timişoara-monografie”, apărută la anul 2002: “Datorită respectării libertăţilor cetăţeneşti, Timi­şoara devine în societatea românească un model de convieţuire a locuitorilor de diferite naţionalităţi şi confesiuni, un exemplu de colaborare şi respect reciproc.”

Voin a spus: (septembrie 29th, 2018 at 11:52 )

@@@ Care Banat, bai Lae, ca eplin de ardeleni si de moldoveni! Munteni si oltenii sunt parfum! DomnuTibi, catre tine, ca @@ @ gandeste ca o turcoaica la Soci unde Stefan cel Mare a tras/o de…. Dr Ioan Hateganu, si asta e academician, zicea undeva ca „Prostituatele si talharii din Imperiu erau urcati in carute si trimis la margine dea imperiului ca pedeapsa. Multi dintre ei au ajunsin Banat, unde de multe ori erau lasati in camp, sa se descuce…” Timisoara a ramas pustie dupa ce au plecat svabii si evreii, ca erau mai mult de jumatate! Citeste, califarule, Gazeta de azi in care Cristi Geambasu arata cum lui Razvan Lucescu, fiul Brunetului Mircea, ii pute mai nou Romania, desi a lasta si el mizerie in urma! Siktiros, palicarilor!

anteconbega a spus: (octombrie 2nd, 2018 at 10:42 )

Foarte tare!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho timisoara

Cele mai citite articole


Aconnect - Digitalizam Romania

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Calin Dobra

PSD Timiş: Bugetul judeţului pentru 2021 – interes politic de coaliție

Consilierii judeţeni PSD nu au votat bugetul judeţului adoptat astăzi, motivând că acesta s-ar fi făcut politic. PSD-ştii sunt supăraţi că nu au fost consultaţi sub nicio formă la alcătuirea bugetului, iar toate amenamentele le-au fost respinse din faşă. Grupul aleşilor PSD din CJ Timiș s-a abținut, astăzi, de la votul bugetului pentru acest an,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul PSD Timiş: Bugetul judeţului pentru 2021 – interes politic de coaliție
Iulius Mall
Iulius Mall

Sport vezi arhiva Sport

dermaskin-orizontal

Social vezi arhiva Social

Oamenii fără adăpost de la Pădurea Verde plantează legume și flori. FOTO

După ce săptămâna trecută beneficiarii Centrului de Suport pentru Situații de Urgență și Criză din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara au adunat gunoaie de pe platourile aflate în zona Pădurea Verde, începând de azi amenajează în incinta centrului o mini-gradină de legume și flori. Semințele, răsadurile și florile au fost obținute din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Oamenii fără adăpost de la Pădurea Verde plantează legume și flori. FOTO
Muzeul National al Banatului

Economic vezi arhiva Economic

Numărul punctelor de alimentare a automobilelor electrice din Timișoara va crește în perioada următoare

Timișoara va beneficia de un nou punct de încărcare a automobilelor electrice. Stația de încărcare va fi amplasată în parcarea unui important centru comercial, urmând să fie de mare putere și să permită încărcarea celei mai mari părți a bateriei în câteva zeci de minute. Tot mai multe stații de încărcare a autovehiculelor electrice sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Numărul punctelor de alimentare a automobilelor electrice din Timișoara va crește în perioada următoare

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Alin Nica, președintele CJ Timiș spune nu mai dorește promovări făcute pe ochi frumoși, doar pentru a urca salariul unora, ci doar pe bază de performanțe. Administrația județeană speră să taie nu mai puțin de 220.000 de lei din cheltuielile cu personalul de la jumătatea acestui an. Sistemul trebuie schimbat, oamenii care taie frunze la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica vrea revoluția în domeniul personalului din administrație: Nu se mai fac promovări pentru cei care taie frunze la câini
Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) a lansat o platformă de cercetare, inovare și dezvoltare care va avea rolul de ecosistem de cunoaștere și educație bazat pe rețele și algoritmi de Inteligență Artificială. Este vorba despre o platformă în care se va pilota dezvoltarea de aplicații de Inteligență Artificială (AI) prin care UVT va deveni...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Universitatea de Vest Timișoara a fost inaugurată o platformă de cercetare în domeniul inteligenței artificiale/FOTO
Universitatea Politehnica Timișoara și Academia Română, filiala Timișoara, au evocat luni, 12 aprilie 2021, în cadrul unui eveniment comemorativ, amintirea profesorului, rectorului și academicianului Rectorului Ioan Anton, personalitate care a marcat decisiv, pentru mai mult de jumătate de secol, destinele Politehnicii din Timişoara şi ale Academiei Române. Evenimentul, organizat în sistem hibrid, parțial la Biblioteca...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Profesorul, academicianul și rectorul UPT Ioan Anton, omagiat la 10 ani de la trecerea la cele veșnice/FOTO
Eșec dur sub panou pentru bănățeni, care nu au timp de lacrimi, mai ales că în această săptămână va juca trei partide pe teren propriu. CSO Voluntari a învins cu 87-62 SCM Timișoara în partida din cadrul turneului de la Oradea. SCM a început bine, cu 5-0, dar CSO, câștigătoarea Cupei României, a întors rapid...
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Timișoara a pierdut clar partida cu Voluntari
Un scandal fără precedent a avut loc astăzi la echipa de rugby SCM Timişoara. Antrenorul Valentin Calafeteanu a fost snopit în bătaie de jucătorul Horaţiu Pungea, cu care a şi fost coleg de echipă. Soarta acestuia din urmă va fi decisă mâine de conducerea clubului. Meciul pierdut sâmbătă la Baia Mare (10-40) în faţa „zimrilor”...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Scandal monstru la echipa de rugby SCM Timişoara. Antrenorul Calafeteanu, şifonat rău de un jucător, fost coechiper
Primele operațiuni efective de pe terenul pe care va trece viitorul drum de legătură dintre DN 69 și Autostrada A1 au demarat în cursul zilei de luni. Deocamdată, de lucrat lucrează arheologii. Pe traseul viitorului drum de legătură al Autostrăzii A1 Arad – Timișoara cu DN 69, de la bifurcația spre Sânandrei, este în desfășurare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A început descărcarea arheologică pe traseul drumului de legătură cu Autostrada A1/FOTO
Având în vedere reticenţa tot mai mare a timişorenilor, dar şi a românilor în general, faţă de vaccinarea cu AstraZeneca, CNCAV a decis să transforme un centru din Timişoara cu acest vacin într-unul cu ser Moderna. Centrul de vaccinare de la STPT Timișoara, având şase fluxuri, se va transforma în Moderna, din AstraZeneca. Decizia a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şase fluxuri de vaccinare din Timişoara cu AstraZeneca se vor transfoma în fluxuri Moderna
După ce săptămâna trecută beneficiarii Centrului de Suport pentru Situații de Urgență și Criză din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara au adunat gunoaie de pe platourile aflate în zona Pădurea Verde, începând de azi amenajează în incinta centrului o mini-gradină de legume și flori. Semințele, răsadurile și florile au fost obținute din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Oamenii fără adăpost de la Pădurea Verde plantează legume și flori. FOTO
În cursul zilei de ieri, 218 polițiștii timișeni împreună cu jandarmi, pompieri, reprezentanți ai ITM și DSV au făcut controale la firme care angrenează simultan un număr mare de angajați cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară în incinta acestora. De asemenea, a fost făcută și verificarea  spațiilor comerciale din județ fiind monitorizată respectarea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Polițiștii au dat peste 360 de amenzi ieri și au oprit o petrecere la Diniaș
Consilierii judeţeni PSD nu au votat bugetul judeţului adoptat astăzi, motivând că acesta s-ar fi făcut politic. PSD-ştii sunt supăraţi că nu au fost consultaţi sub nicio formă la alcătuirea bugetului, iar toate amenamentele le-au fost respinse din faşă. Grupul aleşilor PSD din CJ Timiș s-a abținut, astăzi, de la votul bugetului pentru acest an,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul PSD Timiş: Bugetul judeţului pentru 2021 – interes politic de coaliție
Top