Maria Grapini a ajutat-o pe Viorica Dăncilă să fugă de întrebările presei

Momente absolut jenante la Bruxelles, în timpul vizitei premierului Viorica Dăncilă la Prlamenatul European. Ea a refuzat să răspundă întrebărilor unui ziarist de la Euronews, alături de ea fiind Tudorel Toader și timișoreanca Maria Grapini.
grapini
Premierul Viorica Dăncilă a făcut marți și miercuri un tur de forță la Bruxelles, „reușind” din nou să facă România de râs. Și asta în afară de minciunile abisale pe care le-a susținut acolo, dintre care amintim: PSD nu se implică în campania pentru referendumul privind familia tradițională; Laura Kovesi a fost dată afară de președintele Iohannis, nu de PSD; manifestanții din 10 august erau drogați și trimiși din afară și, în plus, jandarmii au fost bătuți de „protestanți”. După întâlnirea cu Grupul socialiștilor din PE, flancată de ministrul Tudorel Toader și eurodeputatul timișoreancă Maria Grapini, Viorica Dăncilă a fost abordată de un ziarist de la Euronews, căruia a refuzat să-i răspundă la orice întrebare. „Doamnă prim-ministru, ce ați discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveți vreo reacție? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veți continua cu referendumul? Putem obține un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”, au fost întrebările de care Dăncilă a fugit. Fiind dezbătut episodul și în studiourile Euronews, unul din invitații din platou a comentat: „Nu a fost foarte dornică să vorbească”. În altă ordine de idei, Maria Grapini se laudă în permanență cum lucrează la Bruxelles pentru imaginea României. S-a văzut exact asta la Euronews.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

9 comentarii pentru acest articol

diedre a spus: (septembrie 27th, 2018 at 11:14 )

Grapini NU este timisoreanca, nu ii atribuiti acest compliment!
Este o moldoveanca agramata, aciuita aici si facand avere pe spatele muncitorilor de la Pasmatex, platiti la absoluta mizerie.
Ca toti ratatii, a intrat in asa-zisa politica pana a ajuns”ieuroparlamentara”, facandu ne -daca mai era nevoie- de rahat ….

 
tibi a spus: (septembrie 27th, 2018 at 13:53 )

pai timisoara nu e colonie de talhari si prostituate? sa i se atribuie!

 
anteconbega a spus: (septembrie 27th, 2018 at 16:06 )

Domnule Tibi, e un adevăr ancestral în afirmaţia dumitale! Căci Banatul se­colului al XVIII-lea, dar poate şi cel de mai târziu, de la început de secol al XIX-lea, acea “Mică Euro­pă”, aşa cum o alintă cei cu nostalgii imperiale, „era considerat drept loc de exil, unde erau trimişi condamnaţii şi elementele periculoase din Capitala habsburgă. În anul 1752, deci chiar şi după 34 de ani de administraţie imperială, Camera Aulică de Viena deportează la Timişoara “drept pedeapsă, 9 bărbaţi şi 55 de femei” – unele dintre acestea de urmă condamnate afirmativ pentru prostituţie! (Vezi „Banatul de lângă mine – scripta negativa”).

 
@ anteconbega a spus: (septembrie 27th, 2018 at 23:14 )

si acesti 9 hoti si 55 curve sosite au facut ulterior o administratie de 100 de ori mai eficenta decit ulterior compatriotii tai olteni si munteni, care care au „invatat” asta cel mult de la turci purtind caftane si barbi. ultima suta de ani au facut praf orasul asta si cam tot Banatul, au reusit performanta de a ruina cu temeinicie o tara intreaga si a trimite in pribegie 4 milioane de romini. au reusit sa va incoloneze la munca in tot felul de intreprinderi imperiale si le cumparati produsele pentru ca singur nu sinteti in strare sa le produceti. la mall nu se vind produse oltenesti, muntene si nici rominesti nu prea. nici macar apa pe care o bei nu prea e romineasca, cea locala e plina de lambli si alte gunoaie. ati lasat in ruina un oras intreg, probabil pt. ca nu e istoria voastra olteneasca- munteana. in 100 de ani ati construit doar citeva blocuri strimbe in care se locuieste cu greu. ma opresc aici, bilantul e dezastruos.

 
anteconbega a spus: (septembrie 28th, 2018 at 08:50 )

Geograful şi istoricul bănăţean Marius Bizerea, în lucrarea sa “Banatul” (volumul VI), nu neagă evoluţia economică şi urbanistică a “Micii Viene”, dar constată cu luciditate statistică: “Cu toate acestea, înaintea pri­mului război mondial Timişoara era un oraş cu cartiere izolate, de­s­părţite de terenuri virane, pline de bălării şi de gropi. Prin mij­locul oraşului trecea linia ferată Timişoara-Reşiţa. Străzile erau în general pavate cu bolovăniş, excepţie făcând câteva artere principale pavate cu piatră cubică. Majoritatea clădirilor erau cu parter, în formă de vagon. Din 4 123 de case doar 2 261 erau zidite din cărămidă, restul fiind din pământ sau cărămidă nearsă. Alături de palatele marilor bogătaşi, în Timişoara se găseau mii de locuinţe scunde, igrasioase şi incomode.”
Domnule pursânge de Kakania, despre turci doar atât: în Banat a fost ocupaţie otomană, despre turci vorbim abia după 29 octombrie 1923, atunci când a fost fondată Republica TURCIA (primul preşedinte, Kemal Paşa – cel născut în Macedonia, în Salonic.)

 
@anteconbege a spus: (septembrie 28th, 2018 at 17:54 )

lasa citatele semidocte: dute acasa in oltenia de unde ai venit, daca nu-ti place in Banat. Timisoara nu e demult „Mica Viena”ci cel mult un oras ocupat de olteni si munteni ca tine si asta nu are nimic comun cu Viena.

 
anteconbega a spus: (septembrie 29th, 2018 at 10:04 )

Iaca şi citatul, pentru neromân, cu precizarea că „DUTE” nu „se există”: „Administraţia habsburgică a introdus instrucţiuni severe faţă de băştinaşi, iar acestea vor face ca şi la mijlocul secolului al XIX-lea Timişoara să cunoască o zonare etnică evidentă. În centrul oraşului, în cartierul Cetate, locuiau la anul 1851 un număr de 1817 germani, 603 maghiari şi doar 97 de români! Poate tocmai de aceea, românii bănăţeni se doreau din răsputeri în afara acelei “Mici Europe” atât de apreciate azi, în care elementul german era evident privilegiat, în care limba germană era cea oficia­lă şi în care accesul la funcţiile publice era permis în procent deter­minant aceluiaşi element german, fără a mai lua în conside­rare faptul că în perioada în care Viena a dat vremelnic Banatul Re­ga­tului Ungar românii şi sârbii au fost maghiarizaţi cu forţa, fiin­du-le persecutate limba şi naţionalitatea.(…) Aplicarea prevederilor democratice ale Constituţiei din anul 1923 îl convinge pe prof. univ. dr. Ioan Munteanu să consemneze în monu­men­tala sa lucrare “Timişoara-monografie”, apărută la anul 2002: “Datorită respectării libertăţilor cetăţeneşti, Timi­şoara devine în societatea românească un model de convieţuire a locuitorilor de diferite naţionalităţi şi confesiuni, un exemplu de colaborare şi respect reciproc.”

 
Voin a spus: (septembrie 29th, 2018 at 11:52 )

@@@ Care Banat, bai Lae, ca eplin de ardeleni si de moldoveni! Munteni si oltenii sunt parfum! DomnuTibi, catre tine, ca @@ @ gandeste ca o turcoaica la Soci unde Stefan cel Mare a tras/o de…. Dr Ioan Hateganu, si asta e academician, zicea undeva ca „Prostituatele si talharii din Imperiu erau urcati in carute si trimis la margine dea imperiului ca pedeapsa. Multi dintre ei au ajunsin Banat, unde de multe ori erau lasati in camp, sa se descuce…” Timisoara a ramas pustie dupa ce au plecat svabii si evreii, ca erau mai mult de jumatate! Citeste, califarule, Gazeta de azi in care Cristi Geambasu arata cum lui Razvan Lucescu, fiul Brunetului Mircea, ii pute mai nou Romania, desi a lasta si el mizerie in urma! Siktiros, palicarilor!

 
anteconbega a spus: (octombrie 2nd, 2018 at 10:42 )

Foarte tare!

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

Aeroportul International Timisoara - 700px

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Timișoara

Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Timișoara / FOTO

De Ziua Sfinților Constantin și Elena, în 21 mai, Poliția Locală Timișoara a marcat Ziua Porților Deschise. Sute de timișoreni, în special copii, elevi ai școlilor cu care Poliția Locală colaborează, dar și de la alte unități de învățământ din județ, au vizitat sediul instituției. Copiii au fost cei mai încântați. Cei mici au avut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Timișoara / FOTO

Economic vezi arhiva Economic

Teilor Fine Jewellery, Iulius Mall Timișoara

Un nou magazin a fost deschis la Iulius Mall Timişoara / FOTO

Principalul centru comercial din Timişoara, Iulius Mall, le oferă timişorenilor un nou magazin. Este vorba despre Teilor Fine Jewellery, un brand autohton de bijuterii sofisticate. Iubitorii de podoabe realizate din metale și pietre prețioase vor găsi aici, bijuterii care se disting atât prin designul inovativ și finisajul excepțional, cât și prin jocul de culori oferit...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un nou magazin a fost deschis la Iulius Mall Timişoara / FOTO

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Primarul Nicolae Robu a anunţat pe pagina sa de Facebook că a eliberat 15 locuinţe sociale de scandalagii şi hoţi. Intervenţia vine cu doar câteva zile înainte de alegeri, el primind, de altfel, multe felicitări pentru acţiune. Fără a spune zona – probabil Traian, acolo unde au mai avut loc unele acţiuni – primarul Nicolae...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nicolae Robu, lovitură de imagine înainte de alegeri. A evacuat 15 locuinţe sociale de „hoţi şi scandalagii”
Cu doar patru excepţii, toate celelalte unităţi administrative din judeţul Timiş au primit finanţări prin ediţia a doua a Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Iniţiativa guvernamentală este una de real succes, a spus vicepremierul Daniel Suciu, iar discuţiile purtate cu primarii de orice culoare politică arată că se dovedeşte un program viabil, mai spune acesta....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Doar patru unităţi administrativ-teritoriale din Timiş nu au avut proiecte pe Programul Naţional de Dezvoltare Rurală
Timişoara găzduieşte în acest sfârşit de săptămână o nouă ediţie a Banat Agralim. Evenimentul, extrem de gustat de public an de an, are loc la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, din Calea Aradului. De vineri şi până duminică, acolo vor avea loc expoziţii de animale şi utilaje agricole, dezbateri şi conferinţe,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timişoara are loc o nouă ediţie a Banat Agralim
Autorităţile naţionale caută soluţia magică prin care să fie eliminate sincopele permanente, întârzierile nejustificate şi contestaţiile din cadrul licitaţiilor publice. Vicepremierul Daniel Suciu a anunţat miercuri, la Timişoara, că se poate să fi fost găsită soluţia acestor probleme, adică modificarea Legii achiziţiilor publice în cel mai scurt timp. Autostrăzile, dar și drumurile naţionale şi judeţene...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Veşti bune pentru constructori. Vicepremierul Daniel Suciu a anunţat la Timişoara modificarea Legii achiziţiilor publice
Vasile-Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, care se află în vizită la Timișoara, vrea să tranșeze subiectul sălii polivalente, atât de dezbătut la Timișoara, între primarul Nicolae Robu și președintele CJ Timiș Călin Dobra. Vicepremierul îi cheamă pe primarul Timișoarei Nicolae Robu și pe președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra la București,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Vicepremierul îi cheamă pe Robu și Dobra la București pentru a decide unde se va face sala polivalentă
Pro România propune pentru Parlamentul European o listă cu foarte multă experiență atât politică, cât și administrativă. Cunoscând realitățile și dificultățile cu care se confruntă persoanele fizice, dar și autoritățile publice care doresc să acceseze fonduri europene, candidații Pro România propun modalități de simplificare a procedurilor de accesare a banilor europeni.  Proiectul vine pe fondul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Prioritatea Pro România: Simplificarea procedurilor de accesare a fondurilor europene (P)
Zona Gării de Nord a fost luată la ochi de polițiștii locali. Oamenii legii au acordat mai multe amenzi la baruri, cafenele sau chiar langoșerii. Polițiștii timișoreni s-au aflat ieri în zona Gării de Nord. Au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale. Amendați au fost reprezentanți ai societăților de alimentație publică precum baruri, cafenele și langoșerii....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Amenzi date de polițiștii locali la Gara de Nord
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com