Maria Grapini a ajutat-o pe Viorica Dăncilă să fugă de întrebările presei

Momente absolut jenante la Bruxelles, în timpul vizitei premierului Viorica Dăncilă la Prlamenatul European. Ea a refuzat să răspundă întrebărilor unui ziarist de la Euronews, alături de ea fiind Tudorel Toader și timișoreanca Maria Grapini.
grapini
Premierul Viorica Dăncilă a făcut marți și miercuri un tur de forță la Bruxelles, „reușind” din nou să facă România de râs. Și asta în afară de minciunile abisale pe care le-a susținut acolo, dintre care amintim: PSD nu se implică în campania pentru referendumul privind familia tradițională; Laura Kovesi a fost dată afară de președintele Iohannis, nu de PSD; manifestanții din 10 august erau drogați și trimiși din afară și, în plus, jandarmii au fost bătuți de „protestanți”. După întâlnirea cu Grupul socialiștilor din PE, flancată de ministrul Tudorel Toader și eurodeputatul timișoreancă Maria Grapini, Viorica Dăncilă a fost abordată de un ziarist de la Euronews, căruia a refuzat să-i răspundă la orice întrebare. „Doamnă prim-ministru, ce ați discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveți vreo reacție? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veți continua cu referendumul? Putem obține un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”, au fost întrebările de care Dăncilă a fugit. Fiind dezbătut episodul și în studiourile Euronews, unul din invitații din platou a comentat: „Nu a fost foarte dornică să vorbească”. În altă ordine de idei, Maria Grapini se laudă în permanență cum lucrează la Bruxelles pentru imaginea României. S-a văzut exact asta la Euronews.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

9 comentarii pentru acest articol

diedre a spus: (septembrie 27th, 2018 at 11:14 )

Grapini NU este timisoreanca, nu ii atribuiti acest compliment!
Este o moldoveanca agramata, aciuita aici si facand avere pe spatele muncitorilor de la Pasmatex, platiti la absoluta mizerie.
Ca toti ratatii, a intrat in asa-zisa politica pana a ajuns”ieuroparlamentara”, facandu ne -daca mai era nevoie- de rahat ….

tibi a spus: (septembrie 27th, 2018 at 13:53 )

pai timisoara nu e colonie de talhari si prostituate? sa i se atribuie!

anteconbega a spus: (septembrie 27th, 2018 at 16:06 )

Domnule Tibi, e un adevăr ancestral în afirmaţia dumitale! Căci Banatul se­colului al XVIII-lea, dar poate şi cel de mai târziu, de la început de secol al XIX-lea, acea “Mică Euro­pă”, aşa cum o alintă cei cu nostalgii imperiale, „era considerat drept loc de exil, unde erau trimişi condamnaţii şi elementele periculoase din Capitala habsburgă. În anul 1752, deci chiar şi după 34 de ani de administraţie imperială, Camera Aulică de Viena deportează la Timişoara “drept pedeapsă, 9 bărbaţi şi 55 de femei” – unele dintre acestea de urmă condamnate afirmativ pentru prostituţie! (Vezi „Banatul de lângă mine – scripta negativa”).

@ anteconbega a spus: (septembrie 27th, 2018 at 23:14 )

si acesti 9 hoti si 55 curve sosite au facut ulterior o administratie de 100 de ori mai eficenta decit ulterior compatriotii tai olteni si munteni, care care au „invatat” asta cel mult de la turci purtind caftane si barbi. ultima suta de ani au facut praf orasul asta si cam tot Banatul, au reusit performanta de a ruina cu temeinicie o tara intreaga si a trimite in pribegie 4 milioane de romini. au reusit sa va incoloneze la munca in tot felul de intreprinderi imperiale si le cumparati produsele pentru ca singur nu sinteti in strare sa le produceti. la mall nu se vind produse oltenesti, muntene si nici rominesti nu prea. nici macar apa pe care o bei nu prea e romineasca, cea locala e plina de lambli si alte gunoaie. ati lasat in ruina un oras intreg, probabil pt. ca nu e istoria voastra olteneasca- munteana. in 100 de ani ati construit doar citeva blocuri strimbe in care se locuieste cu greu. ma opresc aici, bilantul e dezastruos.

anteconbega a spus: (septembrie 28th, 2018 at 08:50 )

Geograful şi istoricul bănăţean Marius Bizerea, în lucrarea sa “Banatul” (volumul VI), nu neagă evoluţia economică şi urbanistică a “Micii Viene”, dar constată cu luciditate statistică: “Cu toate acestea, înaintea pri­mului război mondial Timişoara era un oraş cu cartiere izolate, de­s­părţite de terenuri virane, pline de bălării şi de gropi. Prin mij­locul oraşului trecea linia ferată Timişoara-Reşiţa. Străzile erau în general pavate cu bolovăniş, excepţie făcând câteva artere principale pavate cu piatră cubică. Majoritatea clădirilor erau cu parter, în formă de vagon. Din 4 123 de case doar 2 261 erau zidite din cărămidă, restul fiind din pământ sau cărămidă nearsă. Alături de palatele marilor bogătaşi, în Timişoara se găseau mii de locuinţe scunde, igrasioase şi incomode.”
Domnule pursânge de Kakania, despre turci doar atât: în Banat a fost ocupaţie otomană, despre turci vorbim abia după 29 octombrie 1923, atunci când a fost fondată Republica TURCIA (primul preşedinte, Kemal Paşa – cel născut în Macedonia, în Salonic.)

@anteconbege a spus: (septembrie 28th, 2018 at 17:54 )

lasa citatele semidocte: dute acasa in oltenia de unde ai venit, daca nu-ti place in Banat. Timisoara nu e demult „Mica Viena”ci cel mult un oras ocupat de olteni si munteni ca tine si asta nu are nimic comun cu Viena.

anteconbega a spus: (septembrie 29th, 2018 at 10:04 )

Iaca şi citatul, pentru neromân, cu precizarea că „DUTE” nu „se există”: „Administraţia habsburgică a introdus instrucţiuni severe faţă de băştinaşi, iar acestea vor face ca şi la mijlocul secolului al XIX-lea Timişoara să cunoască o zonare etnică evidentă. În centrul oraşului, în cartierul Cetate, locuiau la anul 1851 un număr de 1817 germani, 603 maghiari şi doar 97 de români! Poate tocmai de aceea, românii bănăţeni se doreau din răsputeri în afara acelei “Mici Europe” atât de apreciate azi, în care elementul german era evident privilegiat, în care limba germană era cea oficia­lă şi în care accesul la funcţiile publice era permis în procent deter­minant aceluiaşi element german, fără a mai lua în conside­rare faptul că în perioada în care Viena a dat vremelnic Banatul Re­ga­tului Ungar românii şi sârbii au fost maghiarizaţi cu forţa, fiin­du-le persecutate limba şi naţionalitatea.(…) Aplicarea prevederilor democratice ale Constituţiei din anul 1923 îl convinge pe prof. univ. dr. Ioan Munteanu să consemneze în monu­men­tala sa lucrare “Timişoara-monografie”, apărută la anul 2002: “Datorită respectării libertăţilor cetăţeneşti, Timi­şoara devine în societatea românească un model de convieţuire a locuitorilor de diferite naţionalităţi şi confesiuni, un exemplu de colaborare şi respect reciproc.”

Voin a spus: (septembrie 29th, 2018 at 11:52 )

@@@ Care Banat, bai Lae, ca eplin de ardeleni si de moldoveni! Munteni si oltenii sunt parfum! DomnuTibi, catre tine, ca @@ @ gandeste ca o turcoaica la Soci unde Stefan cel Mare a tras/o de…. Dr Ioan Hateganu, si asta e academician, zicea undeva ca „Prostituatele si talharii din Imperiu erau urcati in carute si trimis la margine dea imperiului ca pedeapsa. Multi dintre ei au ajunsin Banat, unde de multe ori erau lasati in camp, sa se descuce…” Timisoara a ramas pustie dupa ce au plecat svabii si evreii, ca erau mai mult de jumatate! Citeste, califarule, Gazeta de azi in care Cristi Geambasu arata cum lui Razvan Lucescu, fiul Brunetului Mircea, ii pute mai nou Romania, desi a lasta si el mizerie in urma! Siktiros, palicarilor!

anteconbega a spus: (octombrie 2nd, 2018 at 10:42 )

Foarte tare!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Top