Stirile din ziua: 27 iunie 2017

Vacanta pentru minte, trup si suflet in Thassos / FOTO

Vacanta pentru minte, trup si suflet in Thassos / FOTO

Noul concept propus de Agenția de turism Ultramarin este mai mult decât un sejur la plajă. E o vacanță pentru sănătatea corpului, a minții și a sufletului. Tabăra Ultra Wellness în Thassos îmbină perfect beneficiile curei marine cu cea montană. Acum e momentul să vă înscrieți la a doua ediție a acestei tabere, care va avea loc în perioada 4 – 13 iulie.

Dobra, dupa ce Robu i-a cerut muzeul si stadionul: Poate vrea si 1.300 km de drumuri judetene

Primarul Nicolae Robu continuă să susțină că stadionul și Muzeul Banatului ar trebui să ajungă în administrarea municipalității, în condițiile în care CJ nu ar fi în stare să aibă grijă de ele. Președintele CJ, Călin Dobra, îi face o altă sugestie edilului.

Sectia Periodice a BJT se muta inapoi in Bastionul Theresia. Serviciul de Imigrari se poate extinde

Secția Documentar-periodice a Bibliotecii Județene „Sorin Titel” Timiș se întoarce oficial în Bastionul Theresia. Ea funcționa, din 2012, în fostul spațiu al Serviciului de Evidență a Persoanelor, pe str. Mocioni 10, dar Ministerul de Interne are nevoie de acel spațiu, pentru extinderea Serviciului de Imigrări.

Strada care se spala singura a facut baie gratis la masini si trecatori. De test

Ca după o ploaie zdravănă, deși afară aproape trecem pragul de caniculă – așa a arătat, marți dimineață, strada Iancu Văcărescu. Aspersoarele montate aici au „muncit” din greu, astfel că oameni și mașini au fost udați deopotrivă. Nu s-a defectat nimic, spune cei de la PMT, a fost doar un test.

Festivalul Inimilor sta sa inceapa: culoare si veselie din Argentina, Columbia, Puerto Rico / PROGRAM

Festivalul Inimilor începe săptămâna viitoare la Timișoara. Artiști din Argentina, Bulgaria, Columbia, Georgia, Polonia, Portugalia, Puerto Rico, Republica Belarus, Serbia, Spania și Turcia, dar și din România vor colora, din nou, ca la fiecare început de iulie, orașul de pe Bega. Nu va lipsi tradiționala paradă în Piața Victoriei.

200.000 de euro pentru supravegherea SDM in jumatate de oras. Primaria Timisoara cauta diriginti de santier

Nouă milioane de euro pe patru ani va primi SDM pentru întreținerea și repararea străzilor, aleilor, trotuarelor, podurilor, pasajelor, pasarelelor din Timișoara. Cineva trebuie însă să verifice felul în care se fac aceste lucrări, așa că încă 200.000 de euro va costa dirigenția de șantier în jumătate de oraș.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe marți, 27 iunie, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la PT 27, 28, 29, 38, 38A, 39, 40 și 41. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Afirmării, Lirei, Boltei, Leandrului, Arcașilor, Constantin cel Mare, Ecoului, Irlanda, Perlei, Baghetei, Borzești,

Top