Stirile din ziua: 7 octombrie 2017

Cristian Busoi (

Busoi a intrat in echipa Orban: E un semnal de unire a fortelor in PNL

Busoi a intrat in echipa Orban: E un semnal de unire a fortelor in PNL

Cristian Bușoi face parte acum, la propunerea lui Ludovic Orban, din echipa de conducere a PNL, partid a cărui președinție a pierdut-o la scor în urmă cu aproape patru luni. Europarlamentarul a fost ales vicepreședinte pe sănătate, muncă, familie și protecție socială, la Consiliul Național al PNL.

Ziua Serviciilor Publice: robotei, segway si caini de salvare, in Piata Unirii / FOTO

Motociclete, ambulanțe, grenade, contoare, calorifere, bărci, flori și… roboței – acesta a fost „arsenalul” zilei în care timișorenii au fost invitați să vadă ce le pot oferi diverse instituții. În Piața Unirii a avut loc cea de-a patra ediție a Zilei Serviciilor Publice.

Workshopuri de filosofie aplicata pentru copii de la 11 la 18 ani

Universitatea de Vest va fi, din 14 octombrie, gazda unor workshopuri pentru copii și tineri, elevi în clasele VI-XII, interesați de filosofie și gândire critică. Timp de o lună, participanții vor avea posibilitatea de a interacționa într-un mediu creativ și de a-și dezvolta capacitatea de raționament.

trafic blocat

Robu, despre semafoare si trafic: Specialistii refuza sa faca unda verde. De la primavara se schimba totul

Nemulțumit de specialiștii care se ocupă de sistemul de management al traficului, primarul Nicolae Robu anunță schimbări de la primăvară. Edilul vorbește din nou despre „optimizarea multicriterială” și crede că șoferii ar prefera să stea puțin mai mult în trafic, dar să aibă undă verde.

Targ transfrontalier de joburi la Kikinda

Târg transfrontalier de joburi, Kikinda, Serbia. Atât companiile, cât și alte entități interesate de a angaja personal din Republica Serbia sunt așteptate să participe la primul târg de joburi organizat în cadrul proiectului LaborNet – Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră. Târgul se va desfășura o zi, în perioada 23-27 octombrie, la

Top