Doua comentarii la meciul Poli – Steaua

În funcție de simpatiile și adversitățile pe care le au, druckerii timișoreni au văzut meciul ACS Poli – Steaua din două sau chiar mai multe unghiuri. Unghiuri aflate la 180 de grade unul de altul, fiind absolut halucinant modul în care, în comentarii și postări pe net, membrii celor două tabere au putut să vadă același meci. Am ales astfel să fac două comentarii pentru partida de aseară, astfel încât să mulțumesc ambele tabere.

poli pt terasa

Pentru Brâncovan, Cernescu și compania

Stadionul „Dan Păltinișanu” s-a umplut sâmbătă seara de tot felul de țărani și moldoveni, care n-au văzut în viața lor un meci de fotbal, dar au venit să o susțină pe Steaua. De altfel, au avut ce vedea, steliștii fiind net superiori echipei din Recaș. Rar s-a mai văzut pe un stadion o asemenea umilință cum s-a întâmplat aseară, recășenii reușind rarissim să iasă din propriul careu de 16 metri. Doar un noroc incredibil a făcut ca Steaua să nu depășească recordul de opt goluri realizat în urmă cu exact zece ani pe același stadion. Nu mai vorbim de arbitrii absolut penibili, care au tolerat repetatele trageri de timp ale recășenilor, acordând în schimb aiurea tot felul de lovituri libere pentru echipa considerată gazdă. Cireașă peste tort, așa-zisul cavaler al fluierului Marius Avram n-a acordat un penalty la hențul neanderthalianului Șeroni, henț care se putea vedea și de pe Lună.

În rarele ocazii când recășenii au fost lăsați să treacă de centrul terenului, am observat impotența ofensivă a jucătorilor lui Dan Alexa. Că veni vorba de Alexa, dincolo de faptul că a trădat cauza adevăratei Poli, optând pentru poșirca de Recaș, e clar că n-are niciun viitor ca antrenor. E varză! Evident, alta era situția dacă venea alături de adevărata Poli, care sâmbătă a făcut un eroic 1-1 cu Pobeda Dudeștii Vechi. Una peste alta, dacă la alte meciuri, recășenii intrau pe teren doar turmentați, acum pe lângă vinul prost îngurgitat, au mâncat și câte zece kile de rahat, că altfel nu se poate înțelege un asemenea “bulan”. Forza ASU, adevărata Poli!

Și un alt comentariu, cu dedicație specială pentru primarul Nicolae Robu.

De la Termopile încoace, omenirea n-a mai trăit o pagină de eroism așa cum s-a întâmplat aseară pe Stadionul Dan Păltinișanu. Unsprezece „spartani” (în final 14) au rezistat eroic în fața hoardelor de „mitici” ajutate și de o brigadă de arbitri care au făcut tot posibilul ca Steaua să câștige acest meci. Diferența de Termopile a fost doar faptul că „Leonidas” Dan Alexe a stat acum pe banca tehnică. Și totul în fața a peste 30.000 de spectatori fanatici, care i-au încurajat frenetic pe bravii noștri jucători, din primul până în ultimul minut al meciului. Încă o dată s-a văzut cine este adevărata echipă a Timișoarei, spectatorii strigând la unison „AC Poli nu e Recaș!”. Cât despre meci, tactica lui Alexe a fost mai mult decât genială. Steliștii au fost atrași în cursă, fiind lăsați dinadins să „frece” mai mult mingea. Fără să pericliteze cu nimic poarta noastră, apărată eroic de portughezul Nuno Claro, în față căruia magistralii Șeroni, Mera sau Poparadu au dat dovadă de multă bravură.

Doar un ghinion nemaivăzut a făcut ca Poli să nu obțină victoria la raidurile rapide care au adus multă panică în careul Stelei. Ca să nu vorbim de faultul clar în careu la Bărbuț, un fault care se vedea și de pe Marte, numai bucureșteanul Avram având strabism la acea fază. Oare cât mai putem răbda ca la un meci cu o echipă din București, să fim arbitrați de un „mitic”?! În cele din urmă, ne-am mulțumit și cu acest egal obținut de bravii noștri poliști în confruntarea cu – să nu uităm – actuala și viitoarea campioană a țării. Hai Poli!

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

9 comentarii pentru acest articol

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (aprilie 6th, 2014 at 13:28 )

DACĂ AȘA TE PREZINȚI CA JURNALIST! POȚI SĂ O F…I PE MĂTA!EȘTI UN GĂINAR ȘI RATAT! HAI POLI TIMIȘOARA ȘI SUCCES LA BRAȘOV! VICTORIE ȘI ALTE 3 P!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!

de ce drukeria nu se spala pe dinti? a spus: (aprilie 6th, 2014 at 17:52 )

chiar nu-i inteleg pe astia de la drukeria de ce nu se spala pe dinti cand vorbesc de LIGA I-a ?

un drukeri a spus: (aprilie 6th, 2014 at 17:56 )

in sfarsit scriiti ceva chiar corect si adieverat

widoqq a spus: (aprilie 7th, 2014 at 07:43 )

Este surprinzator cum dupa atatia ani de la revolutie mai apar activisti comunist,adevarati secreteri cu propaganda ,care scriu fiecare dupa interesul lui. Un ziarist trebuie sa scrie doar ce vede,nu ce crede el. Asa au aparut si odele comuniste promovate de gunoaie de ziaristi.

Noni a spus: (aprilie 7th, 2014 at 08:11 )

Da a fost plin de stelisti ca scandau Poli! Poli! …e buna asta…druckerii astia ASU chiar nu vor sa-si vada de treaba lor acolo in liga 4 unde sunt campinoni? Au inregistrat un egal apoteotic cu Dudesti Vechi…asta da realizare ce mai vor? La meci au fost probabil 400 de oameni, jumatate din ei beti manga… O adevarata performanta nu?

birlic a spus: (aprilie 7th, 2014 at 08:27 )

Nu va inteleg D-le ziarist, de ce cautati prin toate mijlocele pe care le aveti la dispozitie ,sa incitati spiritele sa incaerati cele doua tabere ,desi eu nu le vad ,am vazut sambata seara pe stadionul nostru o atmosfera de care imi era sincer dor, ,desi a fost un rezultat de egalitate. La iesire din stadion era toata lumea bucuroasa parca ar fi fost victorie,,o sa vedeti cati spectatori vor fi la urmatorul meci acasa ,ca sa intelegeti mai bine ce am vrut sa spun . Pastrativa gloantele pentru Rghe. care a vazut alt meci in stilul sau cu ochelari de cal .In rest sa auzim de bine .Haide Poli.

Alf a spus: (aprilie 7th, 2014 at 10:15 )

Ma distreaza teribil sa-i vad pe fraierii astia de au mazgalit toti peretii cu AC Recars nu e Poli cum NU le iese…cand dupa ce ca au mazgalit temeinic fiecare strada din oras cu acest slogan idiot si la meciul echipei pe care ei o numesc AC Recas vin 25 000 de oameni…ce sa mai zici…si-au pierdut vremea ca idiotii mazgalind pereti si provocand daune atator oameni fiindca sabotarea se vede ca nu le-a iesit! Mars si stergeti peretii fraierii dracului!

Platitorul a spus: (aprilie 7th, 2014 at 11:05 )

Eu as mai face si comentariul cu numarul 3: cei care se dau mari suporteri ai clubului dar se folosesc de pozitia lor pentru a intra gratis sunt niste milogi NESIMTITI!!! Ce parere are redactia despre acest lucru?

ilia-srb a spus: (aprilie 7th, 2014 at 22:15 )

de cand brancovan ne spune ca asu e adevarata Poli, parca oficial e la Iancu palmaresu acuma la cine l-o da vom vedea eu am fost la meci si am vazut polisti care la ocaziile lu Poli sareu in sus.care-i problema ca-s tarani, mai bine taran decat boschetar de oras. Adevarati banateni sunt la sat. HAI POLI !!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea populației din sistemul de termoficare al orașului. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor exterioare. Încălzirea va fi oprită cel târziu luni dimineața, dar parametrii de furnizare vor fi reduși progresiv în aceste zile. ”Având în vedere temperaturile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara
Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu ceva ani, să pulverizeze vechile UAT-uri, înfiinţându-se astfel, doar în Timiş câteva zeci de comune noi, unele dintre ele neavând bani nici pentru salariile angajaţilor. (Precum în povestea cu bolovanul aruncat în baltă, acum alte minţi luminate încearcă să comaseze...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo
Top