In sfarsit, oficial: Sorin Grindeanu este propunerea PSD pentru sefia CJ Timis

Secretul lui Polichinelle a fost, în sfârșit, confirmat oficial! PSD Timiș îl susține pe Sorin Grindeanu pentru șefia Consiliul Județean Timiș. Acesta este considerat omul potrivit pentru a face să dispară… discrepanțele din viața timișenilor! În ceea ce privește însă restul listei PSD pentru CJ Timiș, liniște totală.

Sorin Grindeanu, deputat, presedinte PSD Timisoara (3)

Ziua de vineri, 15 aprilie, a fost una importantă pentru PSD Timiș. După luni în care nu a vrut să dea un răspuns clar în ceea ce privește o candidatură la CJ Timiș, Sorin Grindeanu a fost lansat oficial ca și cap de listă pentru PSD la Consiliul Județean Timiș, fiind și propunerea social-democraților pentru șefia instituției. „Venim în fața timișenilor cu un om care nu învață meserie la CJ, pe spatele timișenilor, un om care și-a construit întreaga carieră pe decență, responsabilitate și integritate. Un om care este profesionist până în măduva oaselor, care știe administrație, care a demonstrat că poate fi un ministru bun și a luat decizii importante din această postură, acolo unde alții au ezitat. Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș, este o opțiune corectă și firească din partea unui partid care a guvernat bine România și care vrea ca în următorii ani să fie responsabil de bunăstarea acestui județ. Există discrepanțe fascinante. O parte din timișeni trăiesc la un standard european, o parte se bat pentru apă, canalizare, infrastructură decentă în 2016. (…) Sunt încă oameni în acest județ care trăiesc cu WC-ul în fundul curții. (…) Trebuie să venim cu un proiect de calitate. Consiliul județean trebuie să se asigure că aceste discrepanțe dispar. Sorin Grindeanu este propunerea BPJ Timiș pentru funcția de președinte al CJ”, a declarat, vineri, Valeriu Zgonea.

„Mulțumesc colegilor mei pentru încredere. (…) Înțeleg să-mi asum ca președinte PSD Timiș această responsabilitate, înțeleg să le propun timișenilor un parteneriat pentru viitor care să imprime județului nostru un ritm nou, o direcție nouă, corectă, profesionalism și responsabilitate în actul administrativ. Cred că s-au pierdut prea multe oportunități, fie că vorbim despre CJ sau de primării și de parteneriatele pe care le puteam face în toți acești ani. Nu s-a trecut peste orgoliul politic ca să se vadă binele comun. (…) Cred că trebuie să avem lucrurile clare în ceea ce privește, așa cum la nivel național există un masterplan pe infrastructură, lucrurile locale trebuie gestionate ținând cont de masterplanul național. (…) De asemenea, mă adresez tinerilor care nu au culoare politică, celor care lucrează poate la multinaționale, care merg cu bicicleta, pe unde au voie în oraș, la muncă. Aș vrea să se gândească la viitorul lor. (…) Mulți dintre ei s-au mutat în câmp, nu au utilități, dar sunt la 1 – 2 km de Timișoara. Pentru acești tineri este adresat acest parteneriat pentru viitor pe care o să-l detaliem, astfel încât să devină actori în jocul administrativ, politic, să se simtă reprezentați”, a explicat Grindeanu. În BPJ, votul pentru candidatura lui Grindeanu la CJ a avut o singură abținere. Președintele PSD Timiș nu a vrut să spună cine s-a abținut. Rămâne în continuare un mister cine va apărea pe lista pentru CJ Timiș.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

ion a spus: (aprilie 15th, 2016 at 14:57 )

tare mi-e ca o ia pe coaja de la Popoviciu, daca ala candideaza. dar 5/5 targeturi ratate de Titu Bojin sint de neatins de nici unul, Grindeanu sau Popoviciu. asta e in politica zero absolut. numai lui Simonis cu greu ii mai pot atribui tot atita „capacitate”.

Nino a spus: (aprilie 15th, 2016 at 15:03 )

Hai ca asta-i buna!

Serban a spus: (aprilie 15th, 2016 at 15:06 )

Daca competitia se da intre Popoviciu si Grindeanu nu am crezut vreodata ca o sa spun asta dar voi vota un pesedist. Intre un hot fara scrupule si un fante imatur il prefer totusi pe al doilea. Poate iese ceva din el cu timpul. Dar inca sper sa apara o varianta pe care sa o votez fara atatea regrete!

Sandra a spus: (aprilie 15th, 2016 at 15:16 )

Sorin Grindeanu este cea mai buna varianta.

Manu a spus: (aprilie 15th, 2016 at 15:16 )

Grindeanu 7 clase peste Popoviciu

Bianca a spus: (aprilie 15th, 2016 at 15:17 )

Grindeanu ar prima sansa. Chiar daca nu e asa cunoscut in judet, e pe de parte cel mai potrivit

Bar a spus: (aprilie 15th, 2016 at 15:22 )

Ia te uita cum apar postacii pesedisti de serviciu. Ce sa faci cu Grindeanu? A spus unul pe aici ca nu e hot. Nu pot decat sa rad mult si bine. E cel putin la fel de hot ca Popoviciu. Nicio diferenta.

iocumine a spus: (aprilie 15th, 2016 at 15:46 )

Nici nu conteaza daca e hot sau nu conteaza ca sunt restu de pesedei hoti. In primarie cat a fost viceprimar ce o facut pentru oras si mai important ca si ministru ce a facut pentru Timis?

adina a spus: (aprilie 15th, 2016 at 15:49 )

Ma bucur ca in sfarsit un om care a aratat ca a putut face ceva atat ca viceprimar cat si ca ministru s-a hotarat sa candideze!

irina a spus: (aprilie 15th, 2016 at 15:51 )

Cred ca a fost si profesor universitar, nu? Este bine ca cei de la PSD au scos in fata un om inteligent, care va putea duce judetul Timis sus, unde ii este locul.

mihai a spus: (aprilie 15th, 2016 at 15:52 )

Felicitari si mult succes! Consider ca merita mult mai mult decat contracandidatul sau, Alin Popoviciu. Ma pufneste si rasul cand ma gandesc ca cei din PNL l-au gasit pe Alin Popoviciu ca cel mai bun om…penibil.

anca a spus: (aprilie 15th, 2016 at 15:54 )

L-am cunoscut personal acum cativa ani si mi-a lasat o impresie foarte buna. Mereu aproape de tineri si de problemele lor, Sorin Grindeanu va reusi sa se impuna. Succes in tot ce va propuneti!

dorin carantan a spus: (aprilie 15th, 2016 at 16:00 )

este singurul de care nu am auzit lucruri rele, ci doar reusite. A luptat pentru tot ce a promis, a fost alaturi de oameni si de nevoile lor.

Alex A a spus: (aprilie 15th, 2016 at 16:19 )

De departe Grindeanu este cea mai buna varianta pentru Timiș!

Doru Sarbu a spus: (aprilie 15th, 2016 at 16:21 )

Domnul Grindeanu va face treaba ! În sfârșit avem și noi o șansă sa se dezvolte județul asta !

@serban a spus: (aprilie 15th, 2016 at 16:28 )

Subscriu, cu accentul pus pe ultima idee, aceea a apariției unei a treia variante, afara de hot și de fante. Dar e greu de tot sa se întâmple asta.

popescu a spus: (aprilie 15th, 2016 at 18:50 )

Cu ce a gresit populatia judetului nostru sa aiba de ales intre Grindeanu si Popoviciu ?

Amanda a spus: (aprilie 15th, 2016 at 23:31 )

si amanta de la capitala ce face? se muta si ea la Cimisoara?!?
de suparare, doamna Grindeanu isi va extinde farmaciile in judet!

anteconbega a spus: (aprilie 16th, 2016 at 10:28 )

Chestia cu Grindeanu „fante imatur” e colosală.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”

Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată
Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și Alfred Simonis promit să se înțeleagă atunci când vor fi primar și președinte de consiliu județean. Vor fi ”prieteni” și vor colabora pentru județ și pentru atragerea de noi investiții. Nu au fost prieteni când unul era primar și unul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara
Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor
Primăria Municipiului Timișoara și Arhiepiscopia Timișoarei vor semna, în perioada imediat următoare, un contract de închiriere a imobilului de pe bulevardul Loga nr. 3, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19. Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 are asigurat un spațiu adecvat pentru funcționare
Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul ministru, Marcel Ciolacu, miniștrii dezbat  în sedință  mai multe proiecte.  Lista include și trei asemenea proiecte extrem de importante pentru județ. Vorbim despre cele referitoare la Institutul Oncologic, cel de aprobare a indicatorilor pentru noul stadion care va fi ridicat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectele noului stadion, al Institutului Oncologic și cel al PTF Beba Veche au fost aprobate in ședința de guvern de la Timișoara
Top