Ne mai laudam ca Grindeanu e timisorean?

Când au votat cu Dragnea la parlamentare, alegătorii PSD de bună credință au știut că vor primi ceva la pensii, ceva la salariile de bugetari, ceva la salariul minim și alte mici bucurii ce un guvern netehnocrat știe să le facă, cu picătura, electoratului. Atunci nimeni n-a vorbit în programul ăla „bine închegat” al PSD că, la scurt timp după înscăunarea propriului guvern, social-democrații își vor pune cagulele pe cap și vor porni Marea Evadare. Nimeni nu a spus din vară încoace că, după câștigarea alegerilor, ăia de vor vota PSD se trezesc cu pedofili eliberați în anumite condiții din pușcărie, că pe viitor trebuie să-ți închizi mai bine casa când pleci în concediu, căci vin hoții, alții decât cei din elita politică, să-ți golească gospodăria. Că în tramvaie vom avea și mai mulți infractori și alte-alte griji.

Am vorbit doar despre hoții de „drept comun”, nu despre cei ce-și spuneau cu nerușinare „deținuți politici”, pentru că au furat de la stat în calitate de demnitari. Pentru infractorii gen Dragnea, suspecții precum Tăriceanu, Ponta și alți peste 20 de parlamentari ce vor fi achitați în situația unei grațieri venite pe calea unor ordonanțe de urgență marca Guvernului Grindeanu, nu știu cum se face că electoratul PSD are întotdeauna îngăduință, motiv pentru care nu voi mai face apel niciodată la spiritul civic inexistent al alegătorului PSD. Însă mă gândesc că un infractor de drept comun i-ar deranja în apropierea caselor lor, a alegătorilor PSD, în preajma copiilor lor și-ar putea să-și pună întrebarea dacă au fost mințiți, păcăliți, atunci când au fost momiți cu un pachet generos de oferte electorale, ca apoi să se trezească cu inițiative legislative făcute cu dedicație.

Sau poate alegătorul PSD nu-și va pune niciodată astfel problema, ci va fi mereu bucuros că o gașcă de hoți va lupta cu Soros, cu Codruța Kovesi, cu ambasadorul SUA și alți îmbuibați. Nu intru în discuții legate de argumentul necesității expertizate a grațierii, despre cele 80 de milioane de euro sancțiuni la CEDO pentru condițiile din penitenciare, din simplul motiv că mi-aș insulta inteligența. Și a mea, și a unor cititori. Cât de greu s-ar trăi în penitenciare, cât de mari ar fi sancțiunile forurilor europene, tot nu s-ar ajunge la paguba izvorâtă din dezincriminarea abuzului de interese și nerecuperarea prejudiciilor făcute de politicienii hoții, condamnați sau urmăriți penal. Vom avea oameni liberi și fericiți ca Dan Voiculescu, Elena Udrea, Vântu, cu tot cu averile scăpate de mâna legii, iar Dragnea și Tăriceanu se vor mira necontenit cum pot fi ei atât de deștepți, iar alegătorii lor, atât de proști.

Un lucru aș mai spune pe seama acestui război dintre hoți din politică, cei mai mulți din PSD, și instituțiile Justiției. Dacă Emil Boc (PDL) a rămas în conștiința populară ca omul care a redus salariile și a încercat să „ajusteze” pensiile, apăsat totuși de niște adevăruri contabil-bugetare, păi atunci Sorin Grindeanu (PSD) va rămâne în istoria României ca unealta jalnică a celor mai toxici indivizi pentru societatea românească. Omul ăsta cu o imagine rezonabilă până mai ieri a ajuns să mintă pe față, pentru a lăsa cale liberă celui mai nociv cancer al societății românești. Vor zice unii că Sorin Grindeanu nu poate face opoziție în fața sistemului reprezentat de oameni ca Dragnea, că doar ei l-au pus. E adevărat. Ne vom bucura dacă ne va face nouă, timișorenilor, o sala de sport, stadion, să ne spălăm pe cap cu ele într-o țară a lor, a hoților.

Dacă eram în locul lui, dar nu sunt, făceam un act de eroism din asta și rămâneam în istorie. Îmi dădeam demisia pentru a nu-mi lega numele de Marea Evadare. Era ceva nemaipomenit. Dar așa, rămâne cârpa cu care Dragnea se șterge pe instrumentul cu care violează România. Îi place unde e, îi place ce face. Ce blestem să legăm numele Timișoarei de un astfel de om politic!

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

10 comentarii pentru acest articol

olga a spus: (ianuarie 19th, 2017 at 12:14 )

Ne laudam ca a fost ales un slugoi, o marioneta, care ieri l-a mintit in fata pe Presedintele Romaniei cand a fost intrebat de ordine de zi a guvernului.
Acest slugoi este pus de fatada, nu va face absolut nimic decat ceea ce ii ordona penalul Dragnea .
Grindeanu este omul infiltrat al serviciilor.
Un gunoi incapabil!
Cat despre timisoreni, veti astepta mult si degeaba orice centura sau lucrare de anvergura in judetul acesta!

Popica de la Nitchidorf a spus: (ianuarie 19th, 2017 at 12:37 )

Aia-i Manaus !

Sorin Aradean a spus: (ianuarie 19th, 2017 at 13:25 )

D-na Olga, nu fiti asa de sigura ca nu se va face nimic in Timisoara. Am motivele mele sa cred ca se va face, dar inca nu e momentul sa le impartasesc public.

floru a spus: (ianuarie 19th, 2017 at 13:47 )

…poate totusi.Carasenii sunt luptatori fara lozinci.Partizanii anti bolsevici sunt caraseni.Nu stie Dragnea ce drac a bagat in casa.

INO a spus: (ianuarie 19th, 2017 at 13:57 )

NOW!DUPĂ COSTUM ȘI CRAVATĂ ZICI CĂ I OLTEAN!!MARE LUCRU SĂ NU FIE DESTITUIT ȘI BĂNĂȚENII SĂ-ȘI IA ȚEAPĂ!!GRINDEANU ESTE DINTR-O FAMILIE DE OLTENI CARE AU EMIGRAT ÎN BANAT TIMIȘ TIMIȘOARA PENTRU O VIAȚĂ DECENTĂ!!DECI LA CE SĂ TE AȘTEPȚI!!SE VEDE ȘI SE ȘTIE CLAR CĂCI ESTE MARIONETA LUI DRUGNEA DECI DACĂ VA FACE CEVA PENTRU CIMIȘOARA ESTE PERFECT DACĂ NU VAI DE MAMA VOASTRĂ BĂNĂȚENI FĂLOȘI!!ROBU BINE FACE ZILNIC AMINTINDU-I DE CE TREBUIE SĂ FACĂ PENTRU TIMIȘOARA TIMIȘ BANAT!!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

gogu a spus: (ianuarie 19th, 2017 at 14:25 )

te lauzi tu ca esti psd-ist

anteconbega a spus: (ianuarie 19th, 2017 at 19:08 )

Grindeanu ca Grindeanu, dar să-l vezi pe erzatzul lui de la C.J. Timiş, domnul asistent universitar UMF, preş C.J. Timiş, dl Ionel. Scadalul legat de tentativa de asasinat a tânărului verişor primar al dlui inginer Iskandarani, ultimul un produs al şcolii politehnice Robu, a creat o reacţie noctambulă a dlui preş. Ionel C.D. Aista a convocat toate forţele de ordine publică şi securitate judeţeană din Timiş la Palatul Administrativ şi le-a cerut vehement şi bărbăteşte să „estompeze” asemenea activităţi criminale, după cum a declarat însuşi Ionel la ştirile „Boutique TV”. Păi, bre Ionele, de să nu le eradichezi, de ce doar să le atenuezi, adică să le „estompezi”? Doamne, vino Doamne, să vezi ce a mai rămas din oameni…

Folică a spus: (ianuarie 20th, 2017 at 03:18 )

NOI NU LĂSĂM ȚARA INFRACTORILOR
După decepția avută la aflarea rezultatului în alegeri, atunci când marea majoritate a timişenilor a ales să nu meargă la vot și să lase din nou frâiele puterii acestor ,,eminenți”, iată că suntem din nou vocali pe rețelele de socializare și ne punem speranța în Președinte.
Dacă îl apreciați pe Președinte și vreți ca țara asta să nu o ia din nou pe drumul greșit, demonstrați că susținerea aceasta nu se bazează doar pe mesaje de încurajare, societatea civila are o mare putere și ea trebuie să fie respectată, inclusiv de ,,eminenții conducători ai guvernului și parlamentului”.
Respect domnule Președinte!

valentina a spus: (ianuarie 21st, 2017 at 21:35 )

Poate suntem nedrepti cu reprezentantul nostru, el face totul doar pentru noi, banatenii, daca reusea „favorul” grupul de salvati ar fi fost indatorati pe viata, iar el, Grindeanu ar fi obtinut o multime de recompense pentru Timisoara; spitale noi, sosele de centura, legaturi cu aeroportul, bani pentru fatade, sustinere pentru Capitala Culturala. Altfel ce rost ar avea sa se lase umilit, folosit, compromis si sa plece din functie cu tinicheaua de coada?

Radu Moraru a spus: (ianuarie 23rd, 2017 at 08:02 )

” Dar așa, rămâne cârpa cu care Dragnea se șterge pe instrumentul cu care violează România.”
Eu zic ca asta-i exprimare de jurnalist cu greutate, formator de opinie de-a dreptul. In rest n-am nimic de comentat, e opinia autorului. Pe care o respect.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend

Etapă „curată” pentru reprezentantele Timișului în etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, toate obținând victorii pe linie. În C7, Ghiroda a învins Jiul Petroșani cu 2-0, după un autogol al lui Pătlăgică și reușita lui Bulza, iar echipa timișeană rămâne pe primul loc și chiar se distanțează față de de Deva, fostul lider, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Sorin Maxim

Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost un real succes pentru Regiunea Vest. Administrat de ADR Vest, acesta a adus în regiune cu 40% mai mulți bani decât avusese alocați. Aceasta înseamnă că în Regiunea Vest au fost investiți 920 de milioane de euro, adică cu aproape 280 de milioane de euro peste suma atribuită inițial...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș dorește să preia un nou drum pentru a-l moderniza și a-l aduce la standarde moderne. Șoseaua va fi clasificată ca și drum județean și va ajuta la scurtarea traseului dintre Coșteiu și Boldur, prin Jabăr. Șoseaua se apreciază că va avea lungimea de aproximativ șapte kilometri și cuprinde mai multe bucăți de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș preia un nou drum pentru a-l moderniza
Joi, 21 martie 2024, de la ora 19, la Muzeul Apei din Timișoara (Calea Urseni, nr. 26), asociația Euro CulturArt și Fundația Aquatim prezintă Noaptea de Poezie, în cadrul programului omonim ce se desfășoară în 10 spații culturale exponențiale din 7 orașe din România. Poeții Șerban Foarță, Daniela Rațiu, Marcel Tolcea și Costel Stancu, alături de muzicienii Ilie...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Joi, la Muzeul Apei Timișoara e Noaptea de Poezie
Etapă „curată” pentru reprezentantele Timișului în etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, toate obținând victorii pe linie. În C7, Ghiroda a învins Jiul Petroșani cu 2-0, după un autogol al lui Pătlăgică și reușita lui Bulza, iar echipa timișeană rămâne pe primul loc și chiar se distanțează față de de Deva, fostul lider, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend
Ajuns la cea de-a XI-a ediţie, Salonul de Carte Bookfest Timișoara revine cu cele mai noi cărți, între 𝟐𝟏 𝐬̦𝐢 𝟐𝟒 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, la Centrul Regional de Afaceri. Sunt anunţate p𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 la această manifesare culturală de tadiţie pentru vestul României. La Bookfest vor veni personalitățile marcante ale culturii românești contemporane: 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 Pârvulescu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Salonul Bookfest Timişoara îşi deschide porţile săptămâna viitoare
Din 15 martie, în cinematografele din România rulează comedia românească ”2020”. Pentru a marca premiera timișoreană, regizorul Bobby Bărbăcioru, care alături de casa de producție Vent D’Est, aduce la viață un lungmetraj exuberant, inspirat din scurtmetrajul „Remisivir” (premiat – Remi Gold la World-Fest Houston), se va afla la Timișoara, la Iulius Mall, duminică de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Echipa „2020”, o comedie neagră cu iz de dramă și bucluc, vine duminică la Timișoara pentru premiera filmului
Administrația Timișoarei pune la bătaie peste 50 de milioane de euro pentru a rezolva problema salubrității stradale și a deszăpezirii orașului pentru următorii opt ani. Licitația a fost lansată, aceasta la jumătate de an de la momentul în care Consiliul Local a elaborate documentația pentru acest megacontract. Cei din primărie spun că de acum se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 50 de milioane de euro pentru străzile, trotuarele, pistele de biciclete ale Timișoarei. Primăria caută firmă de salubritate
Fostul primar Nicoale Robu a intervenit în scandalul benzilor prea înguste de pe Bogdăneştilor, acuzând, din nou, că „proiectul moștenire Robu” a fost “batjocorit” de actuala administraţie.  Ceea ce a „uitat” Robu din nou este că proiectul cu benzile cu o lărgime de 2,75 metri a fost aprobat chiar de el, fiind întocmit de mâna...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Robu „uită” din nou de îngheaţă apele. Lărgimea benzilor de pe Bogdăneştilor a fost decisă de Culiţă Chiş şi aprobată de fostul primar
Top