Stirile din ziua: 12 februarie 2016

Minibuzele electrice tot n-au voie prin oras! Vor face ture doar prin Cetate si prin parcuri

Celebrele minibuze electrice ale Primăriei Timișoara tot nu pot fi înmatriculate ca niște mașini obișnuite, așa că vor circula doar prin Cetate și, eventual, prin parcuri. Asta deși, în toamna trecută, RATT stabilise și trasee prin oraș, iar Nicolae Robu anunțase că mașinuțele sunt înmatriculate pe primărie.

Raducanu dixit: Mitropolitul Banatului ar fi un candidat excelent la… Primaria Timisoara!

Deși încă nu și-au anunțat un candidat la PMT și încă nu s-a hotărât dacă vrea alianță cu PSD la alegerile locale, liderul UNPR Timiș, Ion Răducanu, știe cine ar fi cel mai potrivit pentru scaunul de primar. Este vorba despre nimeni altul decât… mitropolitul Banatului!

UNPR Timis nu se teme sa mearga singura in alegeri, dar negociaza aproape cu toata lumea

UNPR și PSD Timiș încă discută despre o posibilă alianță la alegerile locale din vară. Liderul UNPR Timiș, Ion Răducanu, susține că deja s-au stabilit două întâlniri cu reprezentanții PSD pentru a vedea unde și dacă se va face front comun. Pe de altă parte, Răducanu spune că a purtat discuții și cu alte partide, cu o singură excepție.

CCIAT face noi cursuri solicitate de mediul de afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională vine în întâmpinarea agenților economici cu trei noi oferte de cursuri. Participanții vor primi certificate emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Nu DNA blocheaza Romania, ci incompetenta si hotia

Vreau să schimbăm o anumită atmosferă de suspiciune, de reclamații, de plângeri, de dosare. Nu știu cum e la universități, dar la Guvern nu mai semnează nimeni absolut nimic. Că dacă nu te-a luat Curtea de Conturi, te-a luat ANI, dacă nu te-a luat ANI, te-a luat DNA. Și atunci cel mai simplu, cine nu muncește nu greșește.

Soferi, atentie: in martie se deschide santierul in zona Jiul!

Va fi mai greu o vreme cu traficul, dar apoi va fi mult mai bine! E promisiunea primăriei pentru șoferii exasperați de haosul din zona Pasajului Jiul. Licitația pentru reamenajarea zonei este în faza ultimelor clarificări și foarte curând va fi anunțată firma câștigătoare. Primarul Nicolae Robu e convins că în martie vor putea începe lucrările.

Florin Marin, la un pas sa zboare! Daniel Stanciu ar vrea un antrenor nou la Poli

Scaunul de antrenor al lui Forin Marin s-a clătinat serios în această iarnă. „Flocea” a fost la un pas de a fi destituit tocmai de cel care a insistat ca el să preia pe Poli Timişoara, în ciuda dezacordului suporterilor, dar şi al unor membri ai Consiliului Director. Acum, managerul sportiv Daniel Stanciu şi antrenorul Florin Marin nu mai au dialog.

Hai la Exit, cel mai bun festival al verii in 2016! Ellie Goulding si Wiz Khalifa vin la Petrovaradin

Dacă ați ratat în anii trecuți experiența Exit, e momentul să „reparați” situația. Un motiv în plus pentru a trage o fugă până la Novi Sad? Exit a fost desemnat Best European Summer Music Festival 2016, titlu oferit de portalul de călătorii European Best Destinations. Acum puteți cumpăra și bilete, la prețuri reduse cu 60%.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe vineri, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde la PT 46. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Cascadei, Cetății, Dornei, Frasinului, Gheorghe Lazăr, Hamlet, Madrid, Mendeleev, Salciei, Suceava și Zenit.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Brândușei nr. 18, orele 9 – 17; Jimbolia – str. Gh. Doja, Dr. Diel, Spre Vest, Spre Sud, Timiș, Ion I. de la Brad, serele, sonda geotermală, spital, gara CFR, zona blocuri gară, Herzog SRL, Laziova brutărie, Kinga SRL, str. Mărășești și adiacente,

Top