Noi zboruri din Timisoara spre Verona si Bucuresti

Din 15 aprilie, compania aeriană TEN Airways va opera zboruri regulate de pe Aeroportul Internațional Timișoara, cu destinațiile București și Verona. Negocierile purtate de administrația aeroportului cu firma amintită au avut loc în toamna anului trecut, urmând ca în scurt timp să cuprindă zboruri și spre o destinație din Germania.

aeroport

Cursele vor fi operate cu aeronave de tip MD 82 cu 160 de locuri, iar biletele sunt puse în vânzare prin intermediul Fly Romania. Spre București vor exista curse zilnice după următorul program: de luni până vineri inclusiv – decolarea la 9,20 și aterizarea la 10,20. În aceleași zile, decolarea de la București se face la ora 7,10, iar aterizarea în Timișoara la 8,20. În zilele de luni, vineri și duminică mai operează o cursă cu decolarea din Timișoara la 21,35 și aterizarea în București cu o oră mai târziu. Pe relația Verona vor exista trei curse săptămânale. Astfel, marți și joi, decolarea se va face la ora 17,15, iar aterizarea la 18,05, în timp ce duminica decolarea se va face la ora 17,40, iar aterizarea în Verona la 18,30. Compania TEN Airways deține o flotă proprie de nouă avioane MD 82. „Ne dorim ca acesta să fie doar începutul unei colaborări de durată, care să includă cât mai multe zboruri spre destinații diverse, pentru a oferi pasagerilor deserviți de Aeroportul Timișoara variante de deplasare cât mai diverse”, a afirmat Dan Idolu, directorul AIT.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

4 comentarii pentru acest articol

blue a spus: (March 11th, 2014 at 11:48 )

E compania lui Tender

 
vanatorul vanat a spus: (March 11th, 2014 at 12:13 )

bai voi astia! DNA-ul a intrat ieri peste idolu sa demaste toate faptele de coruptie care le-a facut si voi dati laba asta de stire cu verona si bucuresti. PS: poate sa vina si emirates si sa isi mute baza aici, dar atata timp cat va fi instalatorul la conducere acest aeroport nu va avea viitor pentru ca IDOLU=coruptie, incompetenta, santaj, inginerii economice, financiare si ZERO management adica FALIMENT.

 
sicrie zburatoare a spus: (March 12th, 2014 at 14:08 )

Aceste avioane au cca 35-40 ani vechime, eu unul nu prea as risca sa zbor cu ele

 
Vanatorul vanat aka carabuinedirector a spus: (March 12th, 2014 at 17:05 )

Hotararea nr. 37 din 26.09.2012 privind revocarea HCL 33/28.04.2010 si a HCL 99/21.11.2012

Consiliul Local al Comunei Ghiroda
Avand in vedere Referatul nr. 8558 din 18.08.2012, al Viceprimarului Comunei Ghiroda, domnul Cinca Marcel
Avand in vedere avizele Comisiei 1-pentru economie, buget, finante, impozite si taxe, juridica, dezvoltare urbanistica, amenajarea teritoriului si patrimoniu, administrarea domeniului public si privat, ale Comisiei 2 -pentru administratia locala, munca si protectia sociala, juridical, protectia copilului, , sanatate si familie precum si ale Comisiei 3- pentru ordine publica, cultura, stiinta, invatamant, turism, sport si culte, protectia mediului din cadrul Consiliului Local al Comunei Ghiroda .
In temeiul art.45 din Legea 215/2001 privind administratia publica locala republicata si modificata:

HOTARASTE

Art.1. Se revoca Hotararea Consiliului Local al comunei Ghiroda nr. 33/ 2010 privind aprobarea preluarii in administrare a unui fuselaj MIG 23 si amplasarea acestuia pe teritoriul administrativ al Comunei Ghiroda
Art.2. Se revoca Hotararea Consiliului Local al comunei Ghiroda nr. 99/2011 privind modificarea si completarea HCL 33/2010 privind aprobarea preluarii in administrare a unui fuselaj MIG 23 si amplasarea acestuia pe teritoriul administrativ al Comunei Ghiroda
Art.3. Prezenta hotarare se comunica:
-Institutiei Prefectului Judetului Timis-
-Primarului comunei Ghiroda
-Compartiment urbanism
-Cetatenilor prin afisare

PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ
Cristian Dumitru CĂRĂGUI

Contrasemnează:
SECRETARUL COMUNEI GHIROD
Cj. Sorin Viorel PRILIPCEANU

Contrasemnează:
SECRETARUL COMUNEI GHIRODA
Cj. Sorin Viorel PRILIPCEANU

Ghiroda
Nr.37 din 26.09.2012 P.S. Domnule Presedinte de sedinta Cristian Dumitru Caragui,aveti aprobarea sa va ridicati aeronavele “torpilate”de la aeroportul Timisoara,si cele ciocnite!!!sa le depuneti in fata primariei din Ghiroda!!!

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com